Koningin Mathilde heeft gisteravond gedineerd met een aantal genodigden van Klaus Schwab, de oprichter van het World Economic Forum. Ze werd daarbij in het openbaar gefeliciteerd!

Koningin Mathilde droeg een bekende jurk van Natan, bestaande uit een donkergrijs rokgedeelte met een zalmroze top. Koningin Maxima heeft deze jurk in grijs met geel.

Archiefbeeld ©Belgium MFA

Vanochtend verschenen Koning Filip en Koningin Mathilde samen om te ontbijten met de Belgische delegatie. Ook hadden ze een ontmoeting van Ban Ki-Moon. Koningin Mathilde droeg een donkergrijze midirok met een hardgroene blouse met strik.

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 22 jan 2016 - 03:11

De groene strikblouse is echt te hard qua kleur voor Mathilde. Nee, die moet ze laten hangen in de kast. De grijze rok vind ik leuk. De zalmkleurige top staat mooi door de zachte kleur maar het zit wat raar bij de schouders.

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 21 jan 2016 - 19:39

Ik ben van beide tops/blouses niet kapot en zeker niet in combinatie met de wel ontzettend saaie grijze rokken eronder. Heur haar past bij een 84 jarige.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

donderdag 21 jan 2016 - 19:41

Die bovenste is een jurkje (bevestigd door Natan). Zeg het maar ff voor de duidelijkheid, maar maakt verder niet uit hoor!

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 21 jan 2016 - 19:46

Oh ja, da's waar ook. Maxima heeft ook zoiets.

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 21 jan 2016 - 19:15

De boothals van de roze top vind ik veel te kaal/koud voor deze tijd van het haar.
De groene blouse vind ik erg mooi, maar de rob maakt het een somber geheel.
Kuifje, ze begint haar haar al net zo te touperen als Fabiola deed. Jammer hoor, dat heeft ze echt niet nodig.

afbeelding van Kuifje

Kuifje

donderdag 21 jan 2016 - 18:33

Ik vind beide outfits heel mooi en vind het geenszins erg dat ze recycleert. Als ze maar niet de kleerkast van Fabiola gerecycleerd heeft, want dan staat ons nog wat te wachten LOL

afbeelding van Kaatje

Kaatje

donderdag 21 jan 2016 - 18:25

Maxima droeg laatst ook een groene strikblouse met een groene leren rok.... Geen idee of het hetzelfde model is.

De grijsroze jurk staat Mathilde mooi.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

donderdag 21 jan 2016 - 18:14

Mathilde in groene blouse is gewoon schitterend, en wat een mooi kapsel !

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 21 jan 2016 - 18:09

Ik blijf het een leuke jurk vinden met een mooie halslijn, roklengte en korte top staan haar goed, beter dan de grijze rok, veel te hoog in de taille en te wijd uitlopend, blouse erg mooi, het geheel doet me sterk denken aan de stijl van Fabiola, striksjaal ,parelketting, wollen rok........tijdloos mooi deze blouse !!

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 21 jan 2016 - 17:49

Ben het eens met jullie dat de grijs-roze jurk een bekend beeld is, maar vind het wel een van de betere modellen van Natan. Lengte ook chic, zo'n strakke rok net over de knie. De groene blouse vind ik bijna feestelijk, zo op een pailetten rokje voor een diner kunnen. Maar met deze grijze rok toch zakelijk. Mooie kleur ook!

afbeelding van Gerdien

Gerdien

donderdag 21 jan 2016 - 17:25

De bovenste outfit vind ik saai, heel erg voorspelbaar en fantasieloos. Zo'n rok met zo'n top draagt ze zooo vaak, dat de lol er echt af is;-), De groene blouse? prachtig!! Dat het haar niet staat komt denk ik door de lichtval, want op de onderste foto is dat niet het geval. Ik vind de groene blouse mooier, dan de roze van Maxima. Dat groen is wat pittiger.

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 21 jan 2016 - 16:23

De grijs met roze jurk vind ik leuk, maar die mag ze van mij nu wel een tijdje laten hangen.
De groene blouse vind ik qua model heel mooi, maar de kleur staat haar niet. De rok vind ik ook niet geweldig.

afbeelding van heleen00

heleen00

donderdag 21 jan 2016 - 16:11

Ik vind de grijze rok met zalmkleurige top een beetje saai worden, zowel maxima als mathilde hebben deze vaak gedragen, ik ken ze nu wel.

Dan de groene strikblouse : Heeft maxima ook zo'n soort blouse in het zalmkleur? Volgens mij droeg ze die bij het kennismakingsbezoek aan Zweden. Ik vind deze groene te hard voor mathilde.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

donderdag 21 jan 2016 - 19:31

Bij mijn weten is het pas de 2e keer dat Mathilde deze draagt, of ik moet me vergissen. De versie van Maxima in grijs met zalm lijkt er veel op, maar is toch een ander jurkje.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

donderdag 21 jan 2016 - 19:35

Ps ik heb het voor de zekerheid gecheckt op de site van Jelka, ook zij schrijft dat Mathilde dit jurkje 1 keer eerder droeg. Dus k zat toch goed (ik twijfelde even aan mezelf) ;).

Feit is natuurlijk wel dat er veel vergelijkbare jurkjes zijn. Zo draagt Maxima de grijs met gele versie, en heeft Maxima een iets andere versie in grijs met oranje. Ook Mathilde heeft een vergelijkbaar jurkje meen ik. Dus ja, het lijkt ook allemaal wel veel op elkaar en het is logisch dat dat voor verwarring zorgt.

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?