Koning Abdullah en Koningin Rania al Abdullah van Jordanië zijn aan het einde van de middag op vliegveld Melsbroek in België gearriveerd voor een Staatsbezoek! Ze werden inmiddels privé ontvangen door Koning Filip en Koningin Mathilde. Het officiële programma begint morgen, maar omdat dit privébezoek wordt gecombineerd met het Staatsbezoek, en er meestal wel foto´s verschijnen van de aankomst, schrijven we dit onder Staatsbezoek dag 1. 

Koningin Rania droeg bij aankomst een donkergrijs mantelpakje. Koningin Mathilde koos voor lichtgrijs.

Inmiddels is er op twitter ook een foto verschenen van de kinderen van Koning Filip en Koningin Mathilde. Bijschrift: Familiale ontvangst voor hunne Majesteiten Koning Abdullah en Koningin Rania in het Kasteel van Laken. Wat bijzonder dat de kinderen er bij zijn! Het zal mij niet verbazen als de japon van Koningin Mathilde opnieuw een ontwerp van Esmeralda Ammoun is, maar dat is (nog) niet bevestigd door de ontwerper. De jurk van Prinses Eleonore kennen we in ieder geval wel, deze is eerder gedragen door Prinses Elisabeth in 2010 in Gent, en vorige week door Prinses Eleonore bij een sessie van de Koningin Elisabethwedstrijd voor Piano 2016.

Foto's ©Koninklijk Paleis

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Marije

Marije

woensdag 18 mei 2016 - 18:57

Heeft Ariane (of een van de andere prinsesje) het jurkje van Eleonore niet ook eens gedragen? Tijdens een fotosessie of het bloemencorso ofzoiets?

afbeelding van Marije

Marije

woensdag 18 mei 2016 - 21:18

Zomerfotosessie van 2011. Alexia droeg toen een jurkje in deze print. Ariane droeg een jurkje in dezelfde print, maar in het blauw/groen.

afbeelding van Els

Els

woensdag 18 mei 2016 - 13:34

Achter de schermen zullen onze prinsesjes ook wel kennismaken met bezoekende staatshoofden. Alleen gebeurt dit bij ons achter de schermen zonder foto's. Vind dat ze in België de kinderen meer betrekken bij hun functies in de toekomst. Bij ons gaat Amalia zich denk ik wild schrikken als ze plotseling met allerlei verplichtingen geconfronteerd gaat worden op haar 18e. Te afgeschermd van de media is denk ik ook niet goed. De overige koningshuizen in Europa doen dit naar mijn mening veel beter.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 18 mei 2016 - 13:09

Gaaf jurkje draagt Mathilde en wat leuk dat zij de kinderen bij deze ontvangst betrekken!

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 18 mei 2016 - 10:09

Wat een prachtig jurkje! Mooi kleuren en mooi patroon (ben benieuwd of het patroon op het lijfje ingeweven is of opgedrukt of een applicatie o.i.d., het ziet er interessant uit).

En leuk, zo'n ontvangst, in het mooie paleis, met de (mooi aangeklede) kinderen. Ik hoop dat als Huis Ten Bosch af is, wij ook wat vaker ontvangsten en foto's zien in mooie ruimtes, daar hebben we die paleizen toch voor.

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 18 mei 2016 - 09:45

Ah ,wat leuk en goed om de kinderen kennis te laten maken .
Koning Abdullah geniet hier zichtbaar van !
En de kinderen heel netjes voor de gelegenheid aan gekleed.
Gelukkig weet Mathilde hoe het hoort .

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 18 mei 2016 - 09:43

Wat een mooie japon van Mathilde. Hij lijkt bij haar buik een beetje onvoordelig te zitten, maar de kans is groot dat dit gewoon een momentopname is. Ik vind iig het lijfje van de jurk prachtig. En de kindertjes allemaal keurig verzorgd. Hier word ik zo blij van!

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 18 mei 2016 - 09:48

De jurk lijkt heel mooi idd.
Ze buigt wat naar voren naar haar kinderen ( wat kijkt ze trots hè)en daardoor lijkt de plooi op haar buik te komen.
Zou het Natan zijn ) de Belgische-;?)

afbeelding van Stijl

Stijl

woensdag 18 mei 2016 - 09:21

Wat een leuke foto!
Ongedwongen , maar toch perfect gekleed voor de gelegenheid ( met een zucht voor onze koningin over haar verschijning van gister )

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 17 mei 2016 - 22:06

Bijzonder: de kinderen zijn er de 1e avond van het Staatsbezoek bij. Het is dan ook geen Staatsbanket, dat zal morgen wel zijn. Maar wel heel bijzonder en erg leuk. Wat ziet Mathilde er gaaf uit! Morgen hoop ik meer te schrijven over de kleding van Mathilde en Rania, als het qua tijd lukt (mijn zoontje viert zn kinderfeestje, en 's avonds ook nog een verjaardag).

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?