Koningin Mathilde was vandaag aanwezig bij de start van het World Economic Forum. Ze was aanwezig bij het welkomstwoord, de uitreiking van de Chrystal Wards en bij een concert. De Belgische Koningin is een aantal dragen aanwezig bij het World Economic Forum, dat van 20 - 23 januari wordt gehouden in het Zwitserse Davos.

Koningin Mathilde, die vandaag 43 jaar is geworden - en dit dus niet mer haar gezin kan vieren -, droeg een nieuw rood peplumjasje met ritssluiting, van Giorgio Armani! Deze droeg ze op een donkere broek, en combineerde ze met rode pumps.

Overigens werd ter gelegenheid van haar 43e verjaardag deze foto vrij gegeven:

Een foto uit dezelfde serie werd afgelopen maandag vrij gegeven, toen bekend werd gemaakt dat Koningin Mathilde door VN secretars-generaal Ban Ki-Moon is uitgenodigd als lid van de groep Pleitbezorgers van Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen. Op de foto's draagt Mathilde een cremekleurige top en haar gouden oorhangers van Delphine Nardin.

 

Foto ©WORLD ECONOMIC FORUM/swiss-image.ch/Photo Michael Buholzer, foto's ©Koninklijk Paleis - Christian Lambiotte, screenshot livestream WEF en afbeeldingen ©Giorgio Armani.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Paula

Paula

donderdag 21 jan 2016 - 11:34

Nee, ik vind het jasje niet mooi. Té harde kleur voor Mathilde maar ook omdat ik het model te druk vind en het materiaal lijkt wel polyester. Nee, echt niet mooi.

Maar weer wél de crème-kleurige blouse die ze draagt: dát vind ik nou stijl. Mooi qua materiaal (zacht), met een mooie goudkleurige sluiting. Haar haar zit daar schitterend. Alleen lijkt het wel alsof ze Photoshop gebruikt hebben in die foto: wat is haar voorhoofd hoog zeg. Of ze is inderdaad erg moe, zoals hierboven al gesuggereerd, waardoor haar wenkbrauwen lager zitten.

afbeelding van Maxi

Maxi

donderdag 21 jan 2016 - 01:19

Ik vind het jasje niet mooi van kleur en ik zie ook niet dat deze kleur haar zou flatteren: naar mijn mening is de kleur te hard voor Mathilde.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 20 jan 2016 - 19:25

Prachtig peplumjasje, een hebbedingetje, wat staat de rode kleur haar mooi en de pastelteint op de andere foto vind ik ook mooi bij haar!

afbeelding van car

car

woensdag 20 jan 2016 - 19:08

Hahahah ik moet lachen..lijkt net of ze twee weken heeft geskied.. en haar skibril er in heeft staan....;)

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 20 jan 2016 - 17:24

Vind het meer een top dan een jasje op het eerste gezicht, maar het staat haar fantastisch, lijkt me ook mooi op een strakke rok.
Make-up op andere foto is echt niet mooi, ogen lijken zo ook erg vermoeid , ,jammer, want ze kan er veel mooier uitzien.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 20 jan 2016 - 17:20

Wat een leuk jasje en wat een mooie foto ter gelegenheid van haar verjaardag. Dat zacht roze staat haar goed!

afbeelding van Gerdien

Gerdien

woensdag 20 jan 2016 - 16:52

Mooi vlot Jasje, alhoewel ik het zelf niet zo gauw zal dragen, niet helemaal mijn stijl. Maar het staat Mathilde fantastisch! En nog met haar verjaardag een paar dagen weg! Petje af!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 20 jan 2016 - 16:47

Wat een fantastisch jasje. Hebben, hebben, hebben. Ben ik de enige die heeft zitten turen naar d'r bh :p

afbeelding van Janna

Janna

woensdag 20 jan 2016 - 21:35

@Josine - Ik dacht dat alleen mannen dat deden ;) ! ! !

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 20 jan 2016 - 20:18

Nu je het zegt, gunst ja. ;)

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 20 jan 2016 - 16:37

Wat is dat rode jasje mooi! Echt prachtig ontwerp en hij staat haar erg goed. Hoop dat ze hem nog vaak gaat dragen.

Die foto t.g.v. haar verjaardag vind ik erg leuk, maar jammer dat het lijkt alsof haar gezicht helemaal dichtgeplamuurd is. Misschien had een likje extra mascara dat effect kunnen voorkomen. Nu lijkt het alsof ze alleen foundation op heeft en voor de rest niets. Jammer.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 20 jan 2016 - 16:15

Armani past goed. Rood ook.

afbeelding van Gert

Gert

woensdag 20 jan 2016 - 16:09

Mooi foto´s van Mathilda, maar op de foto´s die ivm haar verjaardag zijn vrij gegeven draagt zij wel erg veel make-up. Het lijkt zo dicht geplamuurd. Jammer, heeft ze echt niet nodig.

afbeelding van Janna

Janna

woensdag 20 jan 2016 - 15:22

Leuk rood jasje en wat een prachtige foto's van Mathilde. Je kan zeggen wat je wilt over Filip, maar SMAAK heeftie!

afbeelding van heleen00

heleen00

woensdag 20 jan 2016 - 15:09

Hele mooie foto! Wat een schoonheid

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 20 jan 2016 - 14:57

Keileuk jasje. Lekker vlot.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 20 jan 2016 - 14:05

Mooi kleurtje! Jasje staat Mathilde goed, vind ik.

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?