Gisteren begaven Prins Filip en Prinses Mathilde zich naar Zeebrugge. Daar brachten ze een bezoek aan de Royal Belgian Sailing Club, die zijn 150ste verjaardag vierde.  Zeebrugge ligt, zoals je uit de naam waarschijnlijk al kan achterhalen, niet ver van de Belgische kust, waar er op dat moment nogal veel wind zat. Prinses Mathilde koos voor de gelegenheid voor een combinatie van een zwarte blazer met witte print ter hoogte van de schouders en de taille, gecombineerd met een witte broek. 

Het was een mooie zonnige dag gisteren, dus de keuze voor een witte broek was zeker een goede keuze. De combinatie wit-zwart kan ook nooit fout gaan, en dat bewijst Mathilde hier nog maar eens mooi mee.

Prinses Mathilde draagt dit vestje heel graag, het is al de vijfde keer dat ze het voor een publiek bezoek draagt. We zagen het de eerste maal op 8 mei 2007 (zie middelste foto hieronder). Toen koos Prinses Mathilde ervoor om het te combineren met een rokje in dezelfde stijl. Misschien is dat een net iets te drukke combinatie. Dat besefte Prinses Mathilde vermoedelijk ook, want de volgende keren dat ze de blazer aantrok (respectievelijk op 20 juni 2007, 29 mei 2009 en 19 april 2012), combineerde ze het met een witte broek (zoals vandaag) of een witte rok. Aangezien Koningin Máxima een jurkje heeft dat dezelfde details vertoont, kunnen we er van uit gaan dat het een ontwerp van Natan is.

Foto's met dank aan Albert Nieboer

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

maandag 01 jul 2013 - 23:51

Een goede keuze van mathilde voor deze outfit omdat Mathilde soms met haar kledingkeuze de plank misslaat vind ik dit heel mooi. Maxima ziet er mooi uit in deze jurk maar ik ben er niet weg van.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

maandag 01 jul 2013 - 20:27

Mooie combinatie, alleen jammer dat de broeken er altijd zo gekreukt uitzien, zowel bij Mathilde als bij Máxima. Daarom ben ik geen voorstander van het dragen van broeken. Beeldschone schoentjes.
Maxima ziet er geweldig uit in dat jurkje. Had het nog niet eerder gezien.

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 01 jul 2013 - 18:36

Leuke outfit is dit! Het jasje doet het denk ik ook wel goed op een witte rok!
Wie weet zien we die in de toekomst nog wel een keer!

afbeelding van Els

Els

maandag 01 jul 2013 - 17:37

Mathilde kiest voor een maritiem ensemble en dat is zeker een goede keus voor de gelegenheid. Een witte broek is dan zeker een geweldige keus. Maar helaas voor Mathilde, de foto met de jurk van Maxima sla ik wel stijl van achterover. Wat een prachtige jurk van een geweldige koningin!!

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

maandag 01 jul 2013 - 13:08

Vind dat de sandaaltjes het een zomerse touch geven. Het zwarte jasje is misschien wat minder zomers...

afbeelding van Alette

Alette

maandag 01 jul 2013 - 12:37

De sandaaltjes zijn van Armani, eerder gedragen bij een wit broekpak met zwart/wit gestreepte biezen.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 01 jul 2013 - 11:50

Vind ik ook!

afbeelding van Christa

Christa

maandag 01 jul 2013 - 10:57

Helemaal TOP!! ;-))

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?