Zijne Majesteit de Koning en Hare Majesteit Koningin Máxima waren woensdagavond 18 april aanwezig de première bij van ‘Gurre-Lieder’ in Nationale Opera & Ballet in Amsterdam.

‘Gurre-Lieder’ van Arnold Schönberg (1874-1951) is een romantisch werk voor solisten, koor en orkest. Aan deze productie werken meer dan tweehonderd musici mee. Dit oratorium, eigenlijk bedoeld voor de concertzaal, werd door Pierre Audi in 2014 voor het eerst op het operatoneel gebracht. Deze productie, onder muzikale leiding van chef-dirigent Marc Albrecht, keert nu terug ter gelegenheid van het afscheid van Audi als directeur van De Nationale Opera.

Outfit: tijdens de première droeg de koningin een tweedelige combinatie met kantapplicaties van modehuis Natan. 

Outfit van Natan:

~~Advertentie~~


~~Advertentie ~~

We zagen Máxima een keer eerder met het zwarte tuniek en dito pantalon:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AdrianavD

AdrianavD

vrijdag 20 apr 2018 - 23:08

De combinatie broek-tuniek kan ik best waarderen. Geen hoogvlieger maar verder niets mis mee.
Een mooi gehakt open schoentje was beter in balans geweest met de blote armen. Deze peeptoe's maken het een beetje massief aan de onderkant. De oorbellen vind ik een leuke, vrolijke toevoeging. Deze kleur had nog wat verder uitgebouwd kunnen worden in de accessoires; bijv. de stola en/of clutch. Ik vind het losse haar deze keer wel vlot staan!

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 20 apr 2018 - 12:35

Het haar zit mooi verzorgd. Het pak is trendy. Oversized is in. Of je van het laatste houdt is het tweede. De afwerking van de mouw is niet mijn smaak. Een (zwarte) pump zou ik zelf mooier gevonden hebben. Verder prima totaalplaatje.

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 20 apr 2018 - 08:39

Ik vind de schoenen er niet onder staan. Ze zijn wat te lomp en de kleding is al niet nauw-aangesloten. Dat is dubbelop. Ook jammer dat ze helemaal in het zwart is, ik mis kleur.

afbeelding van Frederike

Frederike

donderdag 19 apr 2018 - 20:24

Ik denk dat er in de voorvoet van deze schoenen meer ruimte zit dan in de smalle puntschoenen van Rossi die ze zo vaak draagt en het in vergelijking daarmee voor Máx juist wel comfortabel aanvoelt. Ze zijn ook al lekker ingelopen, je ziet de vorm van haar voet... Het is de smalle plateauzool daaronder die afbreuk doet aan de schoen.

afbeelding van Margreet

Margreet

donderdag 19 apr 2018 - 22:22

In (ongeveer) 1995 las ik het boek "Wilde zwanen". Een echt prachtig en vaak zeer confronterend, heftig boek. In het eerste hoofdstuk wordt beschreven hoe bij heel jonge, Chinese meisjes, de teenbotjes worden gebroken en opgebonden zodat hun voetjes klein lijken te blijven. Blijkbaar was een extreem klein voetje hét symbool van vrouwelijke schoonheid.
Waarom schrijf ik dit? Kijk, bij peep toes krijg ik sindsdien altijd het gevoel van een vervormde voet, ongeveer zoals bij die Chinese meisjes. Nu ben ik kampioen in overdrijven dus ik weet niet zeker of deze vergelijking opgaat.
Maar als ik nu weer naar de tenen van onze Máxima kijk, krijg ik het acuut benauwd, richting mijn tenen. Dat ziet er toch niet comfortabel uit?
Los daarvan vind ik het niet mooi!

afbeelding van Suus

Suus

donderdag 19 apr 2018 - 20:07

Ik kan helaas alleen nog maar de schoenen zien... ik vind ze echt niet mooi en inmiddels ook uit de tijd. Denk dat het tuniek als jurkje beter tot zijn recht was gekomen met een mooi open sandalette eronder ofzo.

afbeelding van Frederike

Frederike

vrijdag 20 apr 2018 - 02:13

Ik vind dit pak geschikt voor een bezoek aan de opera op een warme avond, zoals gisteren. Deze crêpe draagt dan fijn en de armen blijven vrij (en mogen zeker gezien worden). Ik vind Máxima zwart hier wél goed staan. Ik weet ook nog van de vorige keer dat ze deze combi droeg, dat de achterkant afgewerkt is met een reeks mooie knoopjes. Kijk hier: http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3708/6833/original.jpg?...
De rozetten van kant dienen waarschijnlijk om het geheel wat levendiger te maken, er zit ook een vorm (halve boog) in hoe ze er op zijn gezet, behalve de laagste, verdwaalde, aan de zoom, die had weg kunnen blijven. De peeptoes met open hak breken het grote massieve ‘blok’ van zwart, het is in harmonie met de blote armen. Ik houd niet van de vorm van deze peeptoes, zo’n hoge plateauzool vind ik lastig lopen en is denk ik ook al weer wat passé. Zijn ze van Miu Miu Josine, ze lijken op rode (met enorme hakken) die ze ook van dit merk heeft. Over het haar raken we nooit uitgepraat. Ik hoop dat het meisje dat haar de bloemen aanbood, haar gezicht heeft kunnen zien. Eerder ging ze bij zulke jonge kinderen nog wel eens door de knieën.

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 19 apr 2018 - 20:02

Hmmm... op de foto's van Robin valt het haar weer erg tegen.....

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 20 apr 2018 - 11:53

Zwart is chique maar dit model tuniek en broek is vooral geschikt voor tachtigjarigen die niet meer zo'n strak figuur hebben als onze koningin. Jammer dus, dit kan altijd nog. Ik vind de schoenen echt vreselijk maar de oorbellen weer prachtig. En leuk haar: los, geen pieken, geen barbie.

afbeelding van Johannetta

Johannetta

donderdag 19 apr 2018 - 19:28

Dit pak staat met los haar wel stukken beter, ondanks het feit dat de applicatie niet tot zijn recht komt. Maar die is ook weer niet zo bijzonder dat dat nodig is, lijkt me. Met het opgestoken haar is het alsof ze er een sjieke draai aan wil geven die het pak niet rechtvaardigt. Eigenlijk vind ik peeptoes nooit mooi en zeker niet onder een broek. Maar als ik deze van dichterbij bekijk, met die brede, hoge rechte hak, vind ik hem in zijn soort wel iets hebben. Het lijkt me heel moeilijk om steeds weer passend en verrassend te voorschijn te komen, als je ook gewoon jezelf wilt kunnen zijn, vooral als je zoveel verschillende kanten hebt (romantisch, sexy, zakelijk, moeder, sportvrouw, meisje, hoogwaardigheidsbekleder etc. etc. ). Tja, dit is inderdaad niet een van haar elegantste outfits. Lekker huiselijk beetje sjiek gemaakt. Dat gaat dus niet echt samen.

afbeelding van Maxi

Maxi

donderdag 19 apr 2018 - 18:41

Maxima zou geen zwart moeten dragen en zeker niet vlakbij haar gezicht. Het staat haar niet.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 19 apr 2018 - 20:10

Zwart is altijd een goede keus voor een opera bezoek. Maar deze keer ben ik minder enthousiast over de outfit dan de eerste keer... ze had beter de wijde broek achterwege kunnen laten of vervangen door een akinny model. Van mij had ze haar prachtige zwarte sandalettes mogen drage... De tuniek vind ik nl erg leuk maar net iets te lang. Wat zou het tof geweest zijn als ze voor het zwarte kostuum met bloemapplicaties gekozen had, die de dame naast haar op de foto’s draagt. Volgende keer beter...

afbeelding van Jantje R

Jantje R

donderdag 19 apr 2018 - 16:53

Ik vind het een vreselijk geheel deze combinatie van Maxima. Dat tuniek over deze broek is echt heel lelijk en die open schoenen passen er niet bij. Jammer
Ik houd hier niet van en het doet ook weinig voor maxima

afbeelding van Marja

Marja

donderdag 19 apr 2018 - 16:22

o, nee, ehm ehm, hoe ga ik dit zeggen. Tot op de schouders vind ik het een plaatje.
De rest had ze beter niet kunnen doen.
Aan de andere kant, met zo veel moois in de kast dan toch deze lelijke combinatie weten te maken en te dragen dat is ook best wel knap toch ;)

afbeelding van HENDRIKABM

HENDRIKABM

donderdag 19 apr 2018 - 13:17

Ik ga voor de eerste keer reageren op deze site, die ook ik al jaren volg, en vindt de oorbellen van Maxima prachtig matchen bij het blauw van het boeketje! Ja en dan het pak tja 'k vind het wel mooi maarre het is ook helemaal mijn stijl sorry dames beetje vormloos dus. En ben het met Fina eens dat de reakties soms wel een beetje eh..........respectloos zijn. Weet je we hadden koningin Beatrix we hebben koning Willem-Alexander en die hebben een uitstraling in kleding en kapsel met een silhouet wat herkenbaar is en we weten allemaal nog wel dat prins Claus de stropdas afdeed en weggooide wat bij mij overkwam als breken met een keurslijf pff heel verhaal maar eh Maxima is nooit in dat keurslijf gestapt van kleding gestapt daarom hebben we dankzij Josine zo een mooie blog met heel veel variatie in kleding van onze Maxima

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

donderdag 19 apr 2018 - 15:54

Hallo HEDRIKABM, ik snap niet zo goed wat je bedoelt met keurslijf? Bedoel je soms het gevoel hebben voor verfijning? want dan kan ik je volgen dst Maxima dat gevoel (wat) mist.
Ja zeker is het leuk dat Josine deze blog heeft, juist omdat Maxima heen en weer stuitert tussen « over the top» gaan of juist ordinair op teenslippers en een badjas een prijs uitreiken. Ik geef toe , en ik spreek geheel voor mezelf, het is soms wat omgezouten. In dit blog wordt gevraagd wat we ervan vinden en dan is het juist leuk om te ervaren hoe verschillend we over mode ect denken, ongeacht wie of wat het draagt en tja daar horen vaak ook meningen bij waar je het wel of niet mee eens bent, eenieder drukt zich op zijn of haar eigen manier uit. En laten we dat alsjeblieft blijven respecteren en waarderen, laten we wel eerlijk blijven op dit blog want neem maar van mij aan: het wordt anders zo saai ;-) Daarbij weet ik zeker dat als het echt te gek wordt Josine heus wel ingrijpt. Leuk dat je na lange tijd ook reageert en blijf dit alsjeblieft doen. Ps. over de mode kunnen we verschillen maar een ding hebben we gemeen met elkaar en dat is onze trots op het koningdhuis.

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 19 apr 2018 - 17:09

In een keurslijf zitten dat wil zeggen, niet de vrijheid hebben om te doen wat je zelf wilt maar je aan geldende regels moeten houden.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

donderdag 19 apr 2018 - 12:38

Outfit geen topper. Skinny eronder dan wordt het geheel al spannender. Geweldige oorbellen. Wat een supercontrast en daardoor knallen ze eruit. Wat had Máxima haar haren mooi op de foto met Mathilde.

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 19 apr 2018 - 12:34

Ik ben een groot fan van tunieken op broeken. Maar deze broek is wat te wijd, en de tuniek heeft, tja, je kan het verrassend noemen, of mislukt, maar het zijn toch echt gehaakte onderzetters. Als ik heel positief ben, noem ik het avantgardistisch. Peep-toes vind ik net-niet schoenen: dichte teen of een sandaal veel eleganter. Ik zou zeggen, uit oogpunt van duurzaamheid: strakke broek, onderzetters eraf, supergave maffe grote gekleurde ketting (denk kreeften, emoes), hooggehakte sandaal. De oorbellen halen het geheel wel echt op, heel mooi. En Maxima's haar zit geweldig, dat mag ook weleens gezegd: los en niet barbie-achtig.

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 19 apr 2018 - 14:15

"En Maxima's haar zit geweldig, dat mag ook weleens gezegd: los en niet barbie-achtig".... Waar dan Merel, als ik naar de foto's bij Robin kijk, 6 en verder vind ik het bepaald niet geweldig zitten eerlijk gezegd.

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 19 apr 2018 - 17:18

Hierboven op de eerste foto! En ik ga echt niet naar andere foto’s zoeken nu ;)

afbeelding van Fina

Fina

donderdag 19 apr 2018 - 12:07

Ik vind dat er op deze site vaak zo vlijmscherp negatief gereageerd wordt. Je kan iets schrijven of schrijven.
Ik snap dat het niet ieders z'n smaak is maar om het op zo'n manier te uiten kan ik mij aan storen.
Ben ook wel heel nieuwsgierig hoe jullie er bij lopen want dat moet wel meer dan perfect zijn.
Enfin dit wilde ik even kwijt omdat ik wel vaker lees dat lezers van deze site vinden dat er zo negatief gereageerd wordt en kan mij voorstellen dat mensen daarom ook niet terugkomen.
Mijn mening over deze kleren, zwart staat na mijn idee altijd chique en kan ook altijd. De tuniek vind ik mooi en goed zitten liever had ik er een strakke broek onder gezien, skinny. Peeptoes schoenen vind ik wel leuk zo zie je in ieder geval de gekleurde nagels.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 20 apr 2018 - 12:27

Amen ;-)

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 19 apr 2018 - 12:03

Ouwe tutten kleding vind ik het.
Die schoenen erbij zijn de beschimmelde kers op de toch al niet zo lekkere taart.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 19 apr 2018 - 11:28

Ik ben hier geen fan van.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 19 apr 2018 - 11:26

Ik was vergeten dat ze deze set al eerder had gedragen. Is op zich ok voor dit event.
Had ook zonder de broek gekund met dunne zwarte panty dan wel met een wat strakker gesneden exemplaar (zoals het model)
Haar los kan....maar het opgestoken haar vond ik erg mooi.... is weliswaar klassieker.. misschien nu los omdat de muziek van gisteravond een modern karakter heeft?
Leuk dat ze bij dit afscheid van Audi waren en ook dat ze dat samen deden. En een lief goed gekozen boeketje dat de set kleur geeft. Ze had ook voor een knalroze omslagdoek kunnen kiezen, dan had ze zelf wat kleur toegevoegd.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

donderdag 19 apr 2018 - 10:54

Haar haar had ze in combinatie met de applicatie op de top beter kunnen opsteken. Zowel de tuniek als de broek zijn wijd ennin een kleur. Dat maakt haar, net als bij die rozige top/broek van onlangs, een beetje saai en vormloos. Is ze nu in de monotone/vormloze fase beland?De schoenen vind ik mwah. Ik vind peeptoes een beetje net niet. Doe dan of dicht of open maar niet dit.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 19 apr 2018 - 10:48

Jammer jammer. De vorige keer had ze in iedere geval nog een feestelijk kapsel. Schoenen echt vreselijk.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 19 apr 2018 - 10:48

Het slechte nieuws: papieren kant voor taartjes moet onder de taartjes blijven en niet op jurken genaaid worden.
Het goede nieuws: na de kledingstukken van afgelopen tijd kan ze 27 april alleen maar superknallen!

O en het har in België vind ik afschuwelijk: zo ouwelijk. De oorbellen van gisterenavond zijn wel vrolijk.

afbeelding van Stijl

Stijl

donderdag 19 apr 2018 - 10:42

Om te genieten:
Kijk even naar Letizia in een zwart pak: wat een prachtige snit!

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 19 apr 2018 - 10:33

Hangen de setjes kleding gewoon jaren klaar en als ze weer eens gepakt worden, wordt er dan niet gekeken of er misschien andere schoenen, een andere clutch of weet ik veel bij moet? Deze schoenen had ze de vorige keer ook bij dit gruwelijke pak aan helaas.

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 19 apr 2018 - 10:18

Die schoenen zijn te ordinair voor woorden, zeer smakeloos.

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 19 apr 2018 - 10:00

Vre-se-lijk-e schoenen....

afbeelding van Stijl

Stijl

donderdag 19 apr 2018 - 09:59

Zonder het fleurige boeketje zou het héél saai zijn.
(Helaas weer schoenen met vergeten tenen)

afbeelding van zara

zara

donderdag 19 apr 2018 - 09:45

Een pantalon onder een jurk draagt heerlijk, maar is soms niet het meest elegant. Een v-hals en wat meer taille hadden het geheel misschien wat spannender kunnen maken.

afbeelding van Sanne

Sanne

donderdag 19 apr 2018 - 09:43

Een groot fan van de tuniek zal ik niet worden, denk ik... Ik vond het totaalplaatje de vorige keer mooier dan nu. Tegen de losse haren heb ik niks en ze zitten nu heel mooi (haar losse haren maken haar in mijn ogen vaak meer toegankelijk en het staat ook vaak mooi), maar deze top komt denk ik beter uit met opgestoken haren.

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?