Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima houden woensdag 17 januari een nieuwjaarsontvnangst voor buitenlandse diplomaten en vertegenwoordigers van in Nederland gevestigde internationale organisaties. De receptie vindt plaats in het Koninklijk Paleis Amsterdam. De dresscode is feestelijk en net wat chiquer dan gisteren: morning coat. 

Na de ontvangst reist de koningin vervolgens door naar Zwolle voor de opening van een biologische vakbeurs. De beurs bevat ruim 350 stands waar bezoekers kennismaken met nieuwe biologische producten en diensten. 

Outfit: koningin Máxima draagt een japon van groene zijde en een kasjmier mantel van modehuis Natan.

Bekende outfit:

Afbeeldingsresultaat voor blauw groen site:modekoninginmaxima.nl

Bij aankomst in het paleis zag de koningin er nog heel anders uit:

De outfits van de ontvangsten van voorgaande jaren:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Fee

Fee

vrijdag 19 jan 2018 - 22:15

Pumps dragen met plastic inzetstukjes in combinatie met een tamelijk kort rokje en driekwart mouwen met dit weer; hagel, sneeuw, harde wind. Maxima durft wel. Op een biobeurs kun je gerust verschijnen in een lekker warme maillot met lange laarzen.
Deze outfit met kostbare juwelen en zijden jurk is over-the-top op een biobeurs. Zo stelt zij de aanwezigen niet echt op hun gemak, lijkt me.

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 19 jan 2018 - 10:10

De groene zijde bij het wollige blauw: geweldig. De smargaden: kwijl. Maar ze heeft mooiere schoenen en die hoed hebben we nu idd wel gezien. Maar, altijd beter dan een dot of een prop ergens bovenop.

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 18 jan 2018 - 21:53

Smaragden dragen naar een biobeurs... hm.....

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 18 jan 2018 - 17:30

Leuk, groen op een biobeurs. Maar verder wel een beetje over de top voor een boerenbeurs. Wellicht was er geen tijd tussen receptie en beursbezoek om iets anders aan te doen.

afbeelding van sanne010

sanne010

donderdag 18 jan 2018 - 15:44

Ze kleurt mooi bij de auto en de groen loper :-) Weet nog niet of ik dat als compliment bedoel...

afbeelding van sanne010

sanne010

donderdag 18 jan 2018 - 15:27

Wat doet make-up toch wonderen!

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 18 jan 2018 - 12:49

Sorry, maar ik vind het weer belachelijk overdreven kleding voor een vakbeurs. Handschoenen, diamanten, overdreven (hilarisch opgezette) hoed met deuk......

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 18 jan 2018 - 10:42

Mooie combinatie, maar ik geloof dat ik het de vorige keer met het losse haar mooier vond. Zal inderdaad wel door de hoed komen; misschien dat ik daar ook een beetje op uitgekeken ben? Ik neem aan dat de hoed bij de nieuwjaarsreceptie niet op had.

En die deuk dan!
http://www.ppe-agency.com/preview.php?start=0&id=221311&zoektype=2&searc...
Dat kan toch niet de bedoeling zijn?!

afbeelding van Suzanne

Suzanne

donderdag 18 jan 2018 - 06:59

Echt heel jammer, hier valt qua media en dichter bij het volk of zoiets nog een hele slag te slaan. Ik zeg gemiste kans

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 18 jan 2018 - 11:18

Zou je kunnen uitleggen wat je hiermee bedoelt? :)

afbeelding van Suzanne

Suzanne

donderdag 18 jan 2018 - 19:00

Ja hoor had onder mijn eerdere opmerking gemoeten maar ging mis

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 18 jan 2018 - 00:08

Heel mooi alleen die mega smaragden wel veel
Voor een beurs; zoi ik even gewisseld hebben .

afbeelding van Johannetta

Johannetta

woensdag 17 jan 2018 - 22:45

Bijna surrealistisch dat groen van haar jurk tegen de achtergrond van het groene licht op de biobeurs. Leuke foto's! Vandaag geen bezwaar tegen de hoed (als het dragen van een hoed hier nodig is). Wel tegen de blauwe jas. O wat jammer dat Maxima van die vaste combinaties draagt. En deze combi vind ik niet geslaagd. Dat blauw doorbreekt op een harde manier het zachte, warme groen. Zeker op de foto's waar je haar bruine ogen ziet. Het contrast is te groot en doet niets voor haar.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

woensdag 17 jan 2018 - 21:54

Grappig dat jullie de verschillende kleuren groen noemen. Ik stond vanmiddag namelijk achter het dranghek en heb met nadruk gelet op de kleuren. Die vertekenen namelijk op foto's met regelmaat. En hier dus ook. In het echt sloten de verschillende groentinten prachtig op elkaar aan en dat blauw knalde eruit.

afbeelding van Babs74

Babs74

donderdag 18 jan 2018 - 10:45

het lijkt er wel op. Wat schattig! Met een kroontje!!!!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 17 jan 2018 - 22:43

Wat maf is dat zeg! Zou dat door de verschillende materialen komen? Vilt en een glanzende stof is natuurlijk heel anders, en een leren handschoen nog weer anders.

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

donderdag 18 jan 2018 - 07:54

Ja precies wat Josine zegt, ik was er gisteren ook en moet eerlijk zeggen dat de kleuren er in het echt heel anders uitzien. Maarja als je een foto ziet ga je natuurlijk op basis daarvan je mening geven, dat doe ik ook altijd. Maar in het echt ziet het er wel anders uit.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 17 jan 2018 - 23:41

Ik denk inderdaad dat verschillende stoffen de flitsen van camera's heel anders absorberen of hoe je dat ook moet zeggen en dat ze daardoor heel anders overkomen op foto.

afbeelding van Tineke

Tineke

woensdag 17 jan 2018 - 21:02

Ik durf bijna niet meer positief te zijn.....maar ik vind het een geslaagde outfit!!!!

afbeelding van Tina

Tina

woensdag 17 jan 2018 - 22:20

Nou ik ook hoor Tineke. Ik vind het prachtig.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 17 jan 2018 - 22:44

Tuurlijk, gewoon zeggen wat je er van vindt hoor! Iedereen mag z'n eigen mening hebben!

afbeelding van Evita

Evita

woensdag 17 jan 2018 - 19:43

Ik vind het hele plaatje vreselijk. Die handschoenen onder driekwartsmouwen! En al die kleuren groen in combinatie met kobalt blauw... hartstikke gedurfd maar mij kan het niet bekoren. Doe mij maar 2015 en 2016; zakelijk en toch sjiek!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 17 jan 2018 - 19:32

Ik vind het geheel erg verzorgd maar op de 1 of andere manier is het allemaal zo 'gemaakt' Beatrix had 1 look. Daar kun je alles van vinden maar ze was stijlvast. Maxima heeft vaak haar losse haren en eigentijdse kleding ( leren rokjes, maxi dresses, laatst zelfs een trui ) waardoor ik dit soort looks met hoed en knot zo'n gemaake Koninginne look vind worden. Alsof ze dit niet is....

afbeelding van Babs74

Babs74

woensdag 17 jan 2018 - 22:18

Beatrix had en heeft 1 look. Mooi, maar in mijn ogen niet verrassend...ik wil het zelfs saai noemen. En je moet 2 totaal verschillende personen met verschillende functies ook niet met elkaar gaan vergelijken vind ik.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 17 jan 2018 - 19:28

Dit soort jurkjes vind ik helemaal niks. Super stijf en truttig en dan ook nog glanzend en super kreukgevoelig. Enige dat het 'm doet is de kleur, die is geweldig. Combinatie met het donkerdere groen vind ik ook prachtig. Maar die jas (die ik wèl heerlijk vind, kobalt en wollig en wijd: hebbenhebbenhebben), ik vind het echt geen lekkere kleur bij het grasgroen. Turquoise, framboos, het diepe bosgroen van de hoed etc: ja. Maar kobalt... nop. Mijn moeder was altijd vrij uitgesproken over de combinatie kobalt en groen: een overal in het veld zei ze dan...

PS. Ik ben zo uitgekeken op dit type hoed... wie nog meer? Het is zo... 'met de tijdmachine naar de gouden eeuw en neem plaats in de schuttersgalerij'. Tijd voor een poll :)

afbeelding van zara

zara

vrijdag 19 jan 2018 - 09:07

Ja inderdaad! Dat is nog een ouderwets spreekwoord: "blauw en groen is boerenfatsoen", nou, toepasselijker kan het niet voor deze gelegenheid (ik bedoel natuurlijk de biologische vakbeurs)! Op de een of andere manier moet ik bij de schutterij-associatie meteen denken aan dikke Hollandse mannenkuiten in witte kousen en grote schoenen met gespen, brrr... Op zich vind ik dit type hoeden niet verkeerd voor Máxima. Een koningin 'moet' nu eenmaal af en toe met een flinke hoed op verschijnen (vanwege de door Beatrix ingezette traditie, de herkenbaarheid in de menigte, etc.), en eerlijk gezegd zie ik dan liever een wat groter model hoed dan die kleine frummel-achtige hoofddekseltjes.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 17 jan 2018 - 19:30

Ik ben er nu ook wel een beetje op uit gekeken, en ik vind die deuk ook zo vreemd. Hoort dat zo?

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 17 jan 2018 - 19:51

Volgens mij hoort de deuk niet (maar ben geen expert).

afbeelding van mmiepke2

mmiepke2

donderdag 18 jan 2018 - 17:32

wie gaat er nu een "deuk" in een hoed stomen?????? nu wordt het écht tijd om afscheid te nemen van Brussel !!!!!
verbanne website ???? je maakt me zeer nieuwsgierig!!! kunnen we daar misschien op facebook over communiceren? Maria Marcus is mijn naam ik heb een roofvogel op mijn hand op de profile foto!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

donderdag 18 jan 2018 - 22:49

Ze bedoeld de site New My Royals, waarvan wij als beheerders liever niet hebben dat hier naar gelinkt wordt. Voor meer info kun je contact opnemen met Josine of met mij. Bedankt!

afbeelding van car

car

woensdag 17 jan 2018 - 19:21

Ik vind persoonlijk de blauwe jas er niet mooi bij! Verder vind ik groen bij groen gecombineerd wel leuk!

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

woensdag 17 jan 2018 - 18:42

Een bios-beurs en dan in het groen... Maar te veel soorten groen is niet mooi. Zou ze dit ook aangehad hebben bij het ontvangst? Toch zonde dar er niet een foto wordt vrijgegeven van het koningspaar bij dit soort gelegenheden.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 17 jan 2018 - 18:29

Wat lelijk, die twee verschillende kleuren groen. De kleuren zitten te dicht bij elkaar om het nog bij elkaar te laten passen, en dan ook nog blauw er bij. Ik vond de jurk met de mantel de vorige keer wel aardig mooi, maar met nog een derde kleur erbij is het te.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 17 jan 2018 - 19:29

Volgens mij hebben de hoed, de schoenen en de clutch dezelfde groene kleur. De handschoenen inderdaad weer een andere kleur, ik zie drie kleuren groen.

afbeelding van Tina

Tina

woensdag 17 jan 2018 - 18:42

Wat bedoel je precies? De vorige keer was die derde kleur er ook mijns inziens . Zie schoenen, zie clutch. Ik persoonlijk vind het geheel prachtig staan. Een mooie combi.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 17 jan 2018 - 19:28

Ok, dat wist ik niet meer, maar vind die tweede kleur groen dus echt niet mooi. Met name met de hoed valt dat enorm op!

afbeelding van Suzanne

Suzanne

woensdag 17 jan 2018 - 16:46

Erg jammer dat het uitzenden van de toespraak maar bij 1 keer is gebleven. Of heb ik dat mis? er is toen veel commentaar geweest, omdat de RVD het alleen mocht uitzenden.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 17 jan 2018 - 18:32

Ik denk dat je daar zelf de reden al noemt, waarschijnlijk had de media te veel commentaar, omdat zij niet mochten filmen, en de RVD ging zelf voor media spelen werd er toen meen ik gezegd. Dat willen ze vermoedelijk voorkomen. Wel jammer dat ze dan niet 1 media een klein stukje laten filmen, en dat gecontroleerd door de RVD (als ze althans niet willen dat alles naar buiten komt) vrij geven via een pool, zodat alle media het kunnen gebruiken.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 17 jan 2018 - 16:44

Wow zonder make up. Ze durft wel haar jezelf te zijn zeg maar...ik zou haar denk ik niet eens herkennen!

afbeelding van car

car

woensdag 17 jan 2018 - 14:31

Hahaha ze ziet er echt wel ouder uit...zo zonder make up! Maar wel lekker dat ze gewoon zo de auto instapt!!! Bewijst maar weer dat ze geen mode koningin is!

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 17 jan 2018 - 15:12

Nee, maar dat wisten we al. Niet alleen vanwege dit soort momenten maar ook omdat ze niet stijlvast is en nogal eens wat modemissers heeft.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 17 jan 2018 - 23:07

Wat een mooie outfit in 2015!

Zo n achterdeur foto heeft wel wat. Typisch Nederlands. Maar haalt wel de magie weg.
Ook is t jammer dat geen formele foto naar buiten komt. En dat is raar omdat ze Nederland officieel vertegenwoordigen bij deze internationale diplomaten. Andere koningshuizen doen dat wel...
kom op Koning maak nog een stapje in verdere modernisering !

Ik zie nu de uiteindelijke outfit. Een hele mooie combinatie! Well done

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

donderdag 18 jan 2018 - 09:37

Wat bedoel je met 'achterdeurfoto'? Het is gewoon de hoofdingang aan de NZ Voorburgwal 147

afbeelding van Tina

Tina

woensdag 17 jan 2018 - 18:49

Wat is er moderner dan een koningspaar dat geheel als zichzelf, casual en summier opgemaakt zich toont op weg naar hun werk. Ze hebben zich binnen heus wel verkleed en opgemaakt. Ik ben er blij om dat het niet gaat zoals in Denemarken. Dat vind ik pas niet modern.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 18 jan 2018 - 08:08

Als dit "modern" betekent, hoeven ze van mij niet "modern" te zijn.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 17 jan 2018 - 15:24

Dat vind ik nou ook! Het is wel de officiële representatie van Nederland bij alle buitenlandse diplomatieke vertegenwoordigingen! Zoals formeel als de Denen het doen is misschien een ander uiterste, maar er kan toch wel een fatsoenlijke foto van ons koningspaar af? Ook de Belgen publiceren gewoon een foto van hun koningspaar in een rij waarbij ze handen schudden. Maar in ieder geval iets!

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

woensdag 17 jan 2018 - 12:34

Haha nice, ze moet zich nog omkleden :P Prachtig die foto's van ANP! Het zijn net mensen ;-)

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 17 jan 2018 - 12:41

Ik vind het echt geen gezicht.

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

woensdag 17 jan 2018 - 16:08

Nee ik ook niet! Maar het is wel heel interessant haha. Ze heeft ook eens een bril op gehad waarover later geschreven werd dat het 'de verboden foto' was. :P Schijnbaar mag ze als royal alleen lenzen dragen, ik weet ook niet wat de deal is.

Ik heb haar net trouwens in het echt gezien bij de Bio beurs! Ik had haar nog nooit eerder in het echt gezien, dus dat was wel bijzonder. Ze zag er fantastisch uit en ze was heel vriendelijk! Josine, zal ik jou mijn gemaakte foto's nog doormailen? Leuk om jou ook eens in het echt gesproken te hebben! Volgens mij was Shownieuws nog met een reportage bezig, dus ik heb het maar zo gelaten ( :

Pagina's

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?