Hare Majesteit Koningin Máxima is maandag 11 september 2017, als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering, aanwezig bij de uitreiking van de 8e LOEY Awards; de prijzen voor de beste online ondernemer van het jaar. De uitreiking vindt plaats in het bedrijfsverzamelgebouw The Cloud in Amsterdam.

Outfit: koningin Máxima draagt een groene japon van het Griekse label Zeus + Dione (nieuw) en eveneens nieuwe slippertjes. 

 

De oorhangers zijn gekocht bij Mirian van Kampen en komen uit Turkije. 

Afbeeldingsresultaat voor kafkas site:modekoninginmaxima.nl

Nieuwe tas:

De nieuwe slippers komen ook van Zeus + Dione. Informatie met dank aan Núria

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Julia23

Julia23

woensdag 20 sep 2017 - 21:01

Mooie jurk. alleen die slippers daar word ik echt niet blij van.

afbeelding van Maike

Maike

donderdag 14 sep 2017 - 12:27

@Zara, zo eens! Wat een out of the box denkende outfit. Op de groepsfoto, geweldig! Hip hip hip!

afbeelding van Helena

Helena

donderdag 14 sep 2017 - 12:26

Sorry, maar een ding is zeker, slippers draag je nooit bij zo n dress en als koningin.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 13 sep 2017 - 20:09

WOW, wat een prachtige kleur! Ik ben zelf ook op zoek naar een outfit in zo'n kleur, maar is moeilijk aan te komen. Het haar vind ik prima zitten. Haar tanden zijn geweldig mooi.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

woensdag 13 sep 2017 - 16:57

Dat is denk ik altijd het gevaar bij associaties. Ik herinner me eerdere discussies over de woorden 'barbie' en 'ordinair'. Zelf heb ik geen negatieve associatie met het woord camping. Ik zie dan gewoon vrijetijdskleding voor me, waarbij gemak en plezier centraal staat. Vrijheid, blijheid. En dat zie ik wel terug in deze jurk ja.

afbeelding van Babs74

Babs74

woensdag 13 sep 2017 - 14:26

Wat een reacties zeg. Ik weet niet wat ik vind van reacties als 'camping, badslippers, etc.' .... Heb daar niet zo'n goed gevoel over, neigt naar 'een beetje belachelijk maken' terwijl zij het blijkbaar mooi vindt. Heb ik persoonlijk wat moeite mee.

Hoewel ik ook moeite met dit kleedje heb, zou ik er niet over denken om te schrijven over 'camping of badslippers'.

afbeelding van gambetta

gambetta

woensdag 13 sep 2017 - 23:00

Het is inderdaad belangrijk welke woorden je kiest om weer te geven wat je vindt van Maxima's outfits; daar is deze rubriek ook voor, en als het 'niet OK' is wordt dit door de moderators aangegeven met reden waarom, en dat doen ze heel goed.
Ik ben echter nu van mening dat Maxima deze reacties over zichzelf afgeroepen heeft; haar verschijning met alles erop en eraan (toelichting is niet nodig) vraagt erom dat je hier eigenlijk niet serieus over kan schrijven tenzij je het écht mooi vindt (zoals sommigen dit ook vinden). Dan kom je al gauw op termen als 'badjas, camping, enz, enz, want ja, daar lijkt het toch gewoon ook op en dan blijft er niet veel over dan hier wat ludiek over te schrijven. Het is voor mij onbegrijpelijk dat ze zich zo vertoont. Maar goed. Ik denk alleen dat ze geen handdoek bij zich heeft maar gewoon één van haar sjaals zoals ze die vaker meedraagt.
.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 13 sep 2017 - 16:08

Babs, begrijp je opmerking maar als je terugleest zie je dat ik heel positief ben maar de outfit icm de handdoek zoals eerder door een andere schrijfster op gemerkt leidde tot de campingvisie!

afbeelding van Babs74

Babs74

woensdag 13 sep 2017 - 16:23

Doro bedankt voor je reactie. Het is niet tegen iemand persoonlijk gericht, maar het valt mij gewoon op. Vandaar.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

woensdag 13 sep 2017 - 13:20

Hamertenen noem je dat toch??! Zal het pijnlijk zijn dat Maxima nu voor slippers heeft gekozen. Bij peeptoes was het volgens mij ook standaard de rechter voet, waar haar tenen over de rand heen bungelden.

afbeelding van Els

Els

woensdag 13 sep 2017 - 12:18

Als je in plaats van hoge hakken, kiest voor een lage schoen, oké, maar slippers?? en dan in dit weer. Je ziet aan haar tenen dat ze altijd te kleine schoenen heeft gedragen, de tenen kunnen niet meer plat. En als het dan toch slippers moeten zijn, die zijn er ook wel met een heel klein hakje, staat net iets beter. En nagellak in een kleurtje had ook beter gestaan dan deze kleurloze tenen.

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 13 sep 2017 - 12:29

Volgens mij krijg je ook van dit soort tenen door altijd veel te hoge hakken te dragen. Jammer toch, zo'n keurslijf, dat kennelijk nog altijd in koninklijke kringen heerst. Je bederft er maar mooi je voeten mee. Van mij mag Maxima altijd op soort soort platte slippertjes (of een warmere versie) lopen.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 13 sep 2017 - 10:11

gisteren heb ik enorm de loftrompet geschalt maar nu ik de fotos zie bij de 'handdoek' opmerking zie ik eea toch wel wat anders...dit is echt nog net geen wc rol onder de arm om naar de camping wc te gaan..

blijf erbij dat ze van mij nooit hoge hakken hoeft te dragen (alsof ik daar überhaupt iets over te zeggen heb...) en de outfit an sich echt super vind..maar de combi met toilettas, handdoek en badslippers...is toch wel wat erg ehm gewaagd voor deze uitreiking

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

woensdag 13 sep 2017 - 13:55

Prins Bernhard zat ik de organisatie volgens mij, dus misschien zag ze het als een familiebezoekje op de camping ;)

afbeelding van gambetta

gambetta

woensdag 13 sep 2017 - 09:59

De enige opmerking die ik hierbij kan maken is dat ik regelmatig vreselijk moest lachen in mezelf om alle opmerkingen en reacties; wat een diversiteit en creativiteit om reacties onder woorden te brengen!

afbeelding van Merel123

Merel123

woensdag 13 sep 2017 - 08:20

Gisteren ging mijn oude buurvrouw van 87 samen met haar zoon naar het ziekenhuis om haar man te bezoeken.
Eenmaal in het ziekenhuis ziet zoon dat moeder haar pantoffels nog aan heeft. Schaamte bij moeder, hilariteit bij vader en zoon en ik moest aan Maxima denken. ;-))

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

woensdag 13 sep 2017 - 08:31

Te schattig. Vorige week zat Lieke op de bank mijn haar te doen. Dus allemaal knipjes en een bloem erin. Loop ik 's avonds bij de sportschool, zie ik allemaal mensen kijken. Je raadt het al.....

afbeelding van DEP

DEP

woensdag 13 sep 2017 - 08:59

Ik zie het al voor me hi hi. Heel herkenbaar ook hier omdat er niets leuker is dan kappertje te spelen bij mama. Of rond te lopen met prachtige zelfgeverfde kettingen van de kids, waarvan de opgedroogde verf op je kleren ronddwarrelt.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 12 sep 2017 - 23:34

Ik denk dat WA op prinsjesdag met slippers in de koets stapt. Als de koets tenminste te vroeg komt ;) ;).

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 12 sep 2017 - 23:28

Proest, ik lig hier helemaal in een deuk om al die reacties. En dan helemaal als ik in gedachten heb dat Josine handschoenen aan had en haar zo een hand gaf, en Maxima op slippertjes liep. Jullie reacties zijn gewoon humor. Daar zorgt ze dan toch maar mooi weer voor ;) ;)

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 13 sep 2017 - 12:32

Ja ,ik heb ook een lach als ik dit lees en ben het met eens TWOR hilarisch zou mijn kleindochter zeggen echt die handschoenen en die slippers

afbeelding van Helena

Helena

dinsdag 12 sep 2017 - 22:58

Leuke foto van jou met de koningin,Josine.
De koning was niet thuis,anders had hij haar wel naar de inloopkast gestuurd, om andere schoenen aan te trekken.

afbeelding van Maxi

Maxi

dinsdag 12 sep 2017 - 21:56

Heef Maxima zich verslapen na een middagdutje op de bank? De slippers vind ik trouwens minder erg dan de badjas. Lekker plat schoeisel mag van mij, veel comfortabeler, en ze heeft mooi verzorgde nagels.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

dinsdag 12 sep 2017 - 21:46

Sorry, maar dit is dus echt een misser. Ze is geen prijs aan het uitreiken op een tropisch eiland waar het allemaal wat losser kan, maar als koningin op een polderfeestje in bijna herfstig Nederland. Slippers, een soort van peignoir en net uit bed haar, oorbellen in het de verkeerde tint... De kleur van het gewaad vind ik nog wel leuk. Al doet het model niets voor haar, maar met een mooi zwarte hak, zwarte sieraden en opgestoken haar had het al een stuk beter gestaan.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 12 sep 2017 - 17:38

Gympen erbij was ook echt super geweest!!

Hengsel van de tas past wel heel mooi bij de vierkante uitsparing in de slippers

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

dinsdag 12 sep 2017 - 17:23

Josine, gefeliciteerd dat je Maxima persoonlijk hebt ontmoet! Zal vast een droom van je geweest zijn om dit ooit mee te mogen maken! Je straalt ervan, ik vind het geweldig leuk om te zien. En dat het onverwacht was, maakt het alleen nog maar leuker, twee modekoninginen bij elkaar. Je handschoenen vind ik ook helemaal top!
Wat de Maximamode betreft gisteren ... ik heb weinig meer toe te voegen aan de reacties, snel vergeten maar en uitzien naar het volgende publieke optreden.

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 12 sep 2017 - 19:54

Hey Marjanneke, ik vermoed dat Josine Maxima al een aantal keer heeft ontmoet, ik denk dat Maxima haar zelfs herkent als de Josine van MKM. Niet Josine? Sorry dat ik me er weer mee bemoei hoor. ;-)

afbeelding van Maxi

Maxi

dinsdag 12 sep 2017 - 21:54

Kareltje, ik zie de handdoek nu ook. Geweldig!

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 12 sep 2017 - 16:00

Josine , dat moet echt heel aangenaam zijn dat Maxima je de aandacht gaf , je verdiend het . Ik zie het als een cadeautje voor al het vele werk dat je doet om ons plezier te laten beleven aan deze site. Het is een cadeau die wij je niet kunnen geven ,Maxima doet het in onze ( de volgers van je site) plaats Van harte

afbeelding van zara

zara

dinsdag 12 sep 2017 - 14:42

Nee, de tas of slippers herken ik niet, maar de enthousiaste persoon met zwart leren jackje en witte sneakers op de bovenste foto wel! Wat leuk!!

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

dinsdag 12 sep 2017 - 15:07

Ja, dat ben ik haha. En ik had er helemaal niet op gerekend dat ze me de hand zou schudden. Ze beantwoordde een vraag van Blauw Bloed en toen zei ik erna: gefeliciteerd met de prijs van Vanity Fair. En toen zei ze dus bedankt en stak ze haar hand uit. Ach ja, als ik het geweten had, had ik uit beleefdheid mn handschoen uitgedaan. Maar misschien ook niet, want ik was helemaal nat en verkleumd ;) Ik was dus niet jaloers op haar slippers. Ze moest ook nog door een plas lopen, want die was zo groot dat ze er niet omheen kon. De slippers zullen vandaag wel bij de kachel staan te drogen ;)

afbeelding van zara

zara

woensdag 13 sep 2017 - 11:55

Wat een leuk verhaal, ik zie het hélemaal voor me!
(Bij het lopen door de plas had Máxima haar slippers ook wel even uit kunnen doen, lekker makkelijk! Het valt me trouwens wel tegen van de organisatie dat ze die grote plassen voor de deur niet even weg hebben geveegd voor het koninklijk bezoek...)

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 12 sep 2017 - 15:17

Super leuk, Josine!! Heel leuk dat ze je de hand schudde!!

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

dinsdag 12 sep 2017 - 14:07

Herkent iemand de tas of slippers?

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 12 sep 2017 - 13:54

wat een superlook!!! ja een beetje beachy, maar nee zeg je kunt toch ook niet verwachten dat iedereen op hoge hakken kan lopen! ik kan bijvoorbeeld absoluut niet op hakken lopen en vind het echt vreemd dat altijd maar verwacht wordt dat dames op hoge hakken lopen! ok, misschien waren ballerinas mooier geweest maar heus hakken hoeven van mij absoluut niet!
Maxima en Boho chique: heel graag! ik hoop zo dat Maxima meer haar zuid Amerikaanse bloed laat zien, dit past zoveel beter bij haar dan de natannetjes!!!
de beste look even die Maxima ooit droeg is naar mijn smaak wat ze droeg bij de olympsiche spelen met die geruite broek van Michael Kors.
wat een lief gezichtje trouwens op die oudere foto met die waanzinnig mooie oorbellen.

afbeelding van Marja

Marja

dinsdag 12 sep 2017 - 13:26

Och nee, ze is vergeten haar badjas en badslippers te verwisselen, of zou de taxi te vroeg zijn gekomen.
Werkelijk afschuwelijk.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 12 sep 2017 - 23:32

Hahaha de taxi was te vroeg, dat zal het zijn. Ik geniet echt van die reacties. Het is het duidelijk helemaal (nou ja, behalve de slippers) of helemaal niet!

afbeelding van Kate

Kate

dinsdag 12 sep 2017 - 12:20

Haha zeker beter dan Barbie !Maar of je nu wel of niet je benen wil laten zien ,ze voelt zich er zelf zo te zien ongemakkelijk bij, loopt buiten alleen maar met haar hand tussen de benen .
En doe dan kaplaarzen aan ,dan maak je ook een statement als dat je bedoeling is ....
Trouwens toch altijd twijfelachtig ,is het gewoon een domme misser of wil je echt opvallen ,statement ???

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 12 sep 2017 - 12:35

Inderdaad veel beter dan de barbie look. Maar zoals ik al zei ik vind haar kapsel, make-up en oorbellen echt heel mooi. Ze straalt en ze ziet er jonger uit dan op de fotos van vroeger hierboven. Maar verder......

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 12 sep 2017 - 11:20

Ik zie dit 10.000 keer liever dan de sheika look. Vind haar uitstraling zo veel sympathieker. Lekker bohemien, hip, prachtige kleur, mooi stuk been (ok, misschien voor haar positie ietsepietsie teveel), prachtige schoenen (ze zijn plat, maar niet bloter dan veel hooggehakte sandalen, ik vind het een verademing dat ze eens comfortabele elegante schoenen draagt), en de oorbellen lijken voor deze jurk gemaakt. En tussen de hippe internet ondernemers helemaal leuk.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 12 sep 2017 - 11:50

Ha die Merel, ben het helemaal met je eens. Dit is veel en veel beter dan de barbie-look.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 12 sep 2017 - 18:02

Daar vraag je me wat.... Van de sheika look had ik nog nooit gehoord. Maar ik neem aan dat die afgeleid is van die verbouwde vrouw uit Qatar. Afschuwelijk, zo'n harde, strakke kop (sorry voor het woord). Dan zie ik duizend keer liever Maxima met haar boho-look en haar 'coupe ravage'.

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 12 sep 2017 - 17:28

In mijn ogen is Barbie look meer Ivanka (geplamuurd & sexy) en sheika-look meer dragqueen (geplamuurd & theatraal). Ongenaakbare looks, alletwee. Ik vind iets liefs in een look altijd wel aantrekkelijk, bij mannen en vrouwen overigens, dat er nog een beetje menselijke kwetsbaarheid door het pantser schijnt.

afbeelding van zara

zara

dinsdag 12 sep 2017 - 10:10

De indringende groene kleur en de prachtig verzorgde blote voeten zijn de eerste dingen die mij opvallen (en verder ook hoe sááái die dames zijn die haar bij de limousine ophalen ;-)) Dit Griekse kledingmerk is ook heel geschikt voor Nederland en in die zin vind ik het goed bedacht om het bij deze gelegenheid aan te doen. De bovenkant van de jurk doet denken aan een 'bomberjack', en de maxi-lengte vind ik hip staan. Het enige minpunt vind ik het 'openwaai-momentje', daar moet je als royal toch echt beter op voorbereid zijn....

afbeelding van M

M

dinsdag 12 sep 2017 - 10:03

Met die plensbuien nu zou ik of kaplaarzen of slippers aantrekken. Mn Sergio Rossi's zou ik laten staan tot het weer droog is, goede keuze dus!

afbeelding van M

M

dinsdag 12 sep 2017 - 10:01

Hoi Josine, de oorbellen zijn prachtig. Natuurlijk begin ik over de accessoires die hebben voornamelijk mijn aandacht (zie mijn Instagram account onder de naam Stylingsecret waar ik veel post over sieraden van Maxima en dan met name de fashion accessories en niet de diamanten). De oorbellen zijn van Kafkas uit Istanbul, niet Miriam van Kampen (Maison van Belle). Succes weer en keep up the good work.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

dinsdag 12 sep 2017 - 10:35

Hoi M,

Máxima heeft de oorhangers bij Mirian van Kampen gekocht, die ze in Istanbul heeft gekocht bij Kafkas. Dus ja, wie geef je de eer? ;)

afbeelding van M

M

woensdag 13 sep 2017 - 00:31

Tsja.... decisions...:-) thnks

afbeelding van Merel123

Merel123

dinsdag 12 sep 2017 - 09:54

Typisch Maxima, iedereen haalt zijn najaarskleding uit de mottenballen en Maxima komt op haar slippers en een split tot haar kruis.
Ze is iig lekker onvoorspelbaar en dat vind ik altijd zo leuk aan haar.
Of ik het mooi vind, nee, eigenlijk vind ik het geen gezicht. Het is dat er lange mouwen in de jurk zitten, anders zou je denken dat ze naar een beach party gaat.

afbeelding van Suus

Suus

dinsdag 12 sep 2017 - 09:27

Ik vind de jurk mooi. Had het met zwarte oorbellen wel mooier gevonden denk ik. De slippers staan er goed bij, alleen tja, met dit weer... misschien een noodgreep? Denk dat pumps er niet mooi bij stonden (model en lengte jurk). Hoge laars was mooiere optie geweest denk ik.

Pagina's

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?