Hare Majesteit Koningin Máxima opent dinsdagmorgen 28 mei verpleeghuis Hof van Nassau in Steenbergen.

Hof van Nassau is onderdeel van zorginstelling tanteLouise. TanteLouise streeft ernaar zowel thuis als in een zorgomgeving de beste zorg te bieden. Uitgangspunt is dat bewoners zo veel mogelijk de regie voeren over hun eigen leven. Het verpleeghuis Hof van Nassau biedt daarom maximaal verantwoorde vrijheid aan haar bewoners met dementie. Een armband met een sensor bepaalt waar bewoners van het verpleeghuis veilig kunnen bewegen. Zo wordt, waar mogelijk, voorkomen dat bewoners te maken krijgen met gesloten deuren. Technologische toepassingen in en om het huis die processen in de woning automatiseren, domotica, ondersteunen hierbij.

Tijdens haar bezoek wordt Koningin Máxima rondgeleid door het verpleeghuis. Ze krijgt uitleg over de technologische toepassingen in Hof van Nassau, zoals de inzet van slimme vloeren en het gebruik van een augmented reality bril ter verbetering van het medicatieproces. Ook spreekt Koningin Máxima met medewerkers, vrijwilligers en bewoners over hun ervaringen.

Mode 
Outfit: deux-pièce van groene shantung zijde 
Ontwerper: Edouard Vermeulen van Natan 
Eerder gedragen: Kennismakingsbezoek Luxemburg (2013), opening Friesland Museum (2013), jubileum PKN (2014), congres transgenderzorg (2016). 

De verschillende draagmomenten op een rij: 

Accessoires
Hoed: Cloche met veren van Fabienne Delvigne
Eerder gedragen: Staatsbezoek Argentinië, 2006. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Fina

Fina

maandag 03 jun 2019 - 12:35

Wat een grappig hoedje dacht dat het nieuwe was dus niet.
Vind het door deze hoed dat de deux-pièce een eigentijdse uitstraling krijgen.

afbeelding van Suus

Suus

zondag 02 jun 2019 - 23:06

Volgens mij staat het hoedje vooral wat vreemd doordat het te hoog op haar hoofd zit. Vergelijk de foto van enkele jaren terug er maar mee: hoedje zit daar over bovenkant oor en tegen wenkbrauwen aan. Dan is het een heel ander gezicht en eerlijk gezegd best een leuke hoed. Of het bij het pakje past is een ander verhaal ;-)

afbeelding van Mary

Mary

donderdag 30 mei 2019 - 14:07

Van de outfit word ik niet blij. Dit komt met name door de hoed, haar en schoenen.
Van Máxima d'r enthousiasme word ik wel blij!

afbeelding van Anna68

Anna68

donderdag 30 mei 2019 - 10:05

Super leuk pakje en flatterende kleur.
Van het hoedje word ik heel blij; straalt zoveel vrolijkheid uit!

afbeelding van Hennie64

Hennie64

woensdag 29 mei 2019 - 11:26

Prachtig pakje, vooral de kleur is zo mooi dat smaragd groen! Heel jammer dat het “te heet gewassen” toont. Nu ben ik een absolute voorstander speciaal met onze koningin, gezien de slechte staat van haar haar, voor een hoed, maar dit exemplaar .... nou nee.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

woensdag 29 mei 2019 - 11:26

Prachtig pakje, vooral de kleur is zo mooi dat smaragd groen! Heel jammer dat het “te heet gewassen” toont. Nu ben ik een absolute voorstander speciaal met onze koningin, gezien de slechte staat van haar haar, voor een hoed, maar dit exemplaar .... nou nee.

afbeelding van Maria Rose

Maria Rose

dinsdag 28 mei 2019 - 23:35

Wacht jongens, ze heeft natuurlijk gedacht: vandaag ben ik in een verpleeghuis met voornamelijk oude mensen. Ik kies een hoed, passend bij de smaak en stijl van veel van die mensen

afbeelding van Leana

Leana

dinsdag 28 mei 2019 - 22:55

Misschien deed ze dit met een knipoog. Daar zie ik haar wel voor aan. Ze heeft veel humor en relativeringsvermogen volgens mij. Vind het best grappig deze combi. Niet mijn smaak, maar ze verrast iedere keer weer. Dit is de verkleedkist op en top!

afbeelding van JAusten

JAusten

dinsdag 28 mei 2019 - 21:17

She is a vitamine C tube by itself ! The hat .... Well ... in 2006 it was great, in 2019 it looks like a flower pot turned upside down !

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 28 mei 2019 - 20:04

Ze dacht: 'MKM wil groen, ik ga voor groen!' Snelle greep in de juwelenkist. 'Schoenen.... weet je wat, die van 5 mei 2018, die vinden ze bij MKM zo mooi. O ja, ook nog een hoedje. Na ja, eerste de beste hoedje dan maar dat bij de schoenen past. Ik pak er maar eentje die goed past bij mijn 'bad hair day'.'

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

dinsdag 28 mei 2019 - 19:35

Ze is al in Ierse stemming. Wellicht heeft ze het in haar gedachten gehad bij de voorbereidingen op het staatsbezoek en bedacht dat het nu ook nog wel kon. Ik neem tenminste aan dat ze niet een dag van te voren gaat inpakken, maar dat outfits eerder worden bedacht zodat juwelen eventueel aangepast, gepoetst etc. kunnen worden. Groen staat haar goed, maar dit pakje zit niet mooi door al die kreukels en glimstof. De hoed vind ik echt gedateerd en doet mij denken aan een bloempot die mijn oma heeft. Beide items kunnen wel weg. En die schoenen vindt ze blijkbaar fijn lopen, maar ik vind de hak nog steeds niet mooi.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

dinsdag 28 mei 2019 - 18:35

De kleding van vanmorgen maakt mij niet zo blij, maar toch heb ik een brede en trotse glimlach op mijn gezicht als ik naar de tweede foto kijk. Wat hebben wij toch een enthousiaste en hartelijke koningin!

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

dinsdag 28 mei 2019 - 18:09

Ik ben een van de weinigen kennelijk, maar het pakje op zich vind ik erg leuk. Frisse kleur, mooie stof, knipoog naar de log van gisteren Josine!
Maar de sluiting aan de voorkant is iets minder geslaagd, zijn het haakjes en oogjes die de boel bij elkaar moeten houden? Toch ben ik positief!
Nog iets anders: kijk eens op de achterbank. Daar staat een doos met deksel zat daar de hoed misschien in en is deze onderweg even snel opgezet? En kijk nou toch, een openvallende zwarte tas! Máxima, net een normaal mens, die te weinig ruimte heeft voor alle spullen in zo’n ieniemienie tasje..
.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 28 mei 2019 - 21:06

Wat leuk, Máxima in het groen met een poederkleurige hoed, net na je blogs over al haar poederkleurige hoeden en groene outfits.
Wat een stralende en hartelijke vrouw is het toch! Echt mooi om te zien hoeveel aandacht ze voor de mensen heeft.
Helaas ben ik niet enthousiast over dit pakje. Feestelijke stof, maar het model staat niet mooi en de combinatie met deze hoed en schoenen vind ik niet mooi. Jammer dat ze voor deze gedateerd outfit kiest terwijl er zoveel moois in de kast hangt...

afbeelding van zara

zara

dinsdag 28 mei 2019 - 15:59

Hé, wat leuk! Zou de 'groene' blog de inspiratiebron zijn geweest voor vandaag? Ik vind het een prachtig pakje, en de grote cloche - een ongebruikelijk model voor Máxima - staat hier verbazingwekkend goed bij. (Op bewegend beeld komt de elegantie van de outfit echt heel goed over, op de grote wat rommelige foto hierboven niet zo, vind ik.)

afbeelding van Margriet76

Margriet76

dinsdag 28 mei 2019 - 14:50

Prachtige make up! Heel natuurlijk in plaats van zwart aangezette ogen wat ik alleen in nightclubs tijdens het uitgaan zou doen. Het pakje vind ik wat stijfjes en de hoed slaat echt de plank mis.. gedateerd!!! Niet meer dragen Maxima..het rijmt niet met je veel flamboyante re stijl tijdens VN bezoeken. I am confused

afbeelding van AR1991

AR1991

dinsdag 28 mei 2019 - 14:13

De Koningin draagt vanmiddag een andere outfit: een witte rok en top met gaatjes (eerder gedragen, bijvoorbeeld de rok bij een streekbezoek een tijdje geleden). De outfit van vanmiddag vind ik vele malen mooier dan de outfit van vanochtend...

afbeelding van Nienke Jasmijn

Nienke Jasmijn

dinsdag 28 mei 2019 - 13:58

Deze hoed doet mij denken aan de wc-rol-verberger op de hoedenplank van de auto van mijn grootouders.... En wat ongelooflijk jammer dat ze heur haar zo los heeft hangen met deze halslijn. Een wat eleganter schoentje had ik ook fijner gevonden. Haar lieve uitstraling met de oudere mensen vind ik hartverwarmend :-))

afbeelding van Daan01

Daan01

dinsdag 28 mei 2019 - 13:54

Is dit een grap ?? Vind het van top tot teen gewoon lelijk. Meer kan ik er niet over zeggen

afbeelding van Daan01

Daan01

dinsdag 28 mei 2019 - 13:57

Om toch nog wat positiefs te brengen , weet ze ons allemaal wel weer te verassen !

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

dinsdag 28 mei 2019 - 14:10

En de oorbellen dan? Die vind ik echt super mooi :)

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 28 mei 2019 - 13:37

Leuke vrolijke queen die wat voorjaar kwam brengen! Goed moment om dit pakje te herdragen. Vlot (op BBfilmpje).
Dit knalgroene is stukken beter dan de sombere bloemetjesjurken die ik Victoria zag dragen)

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 28 mei 2019 - 13:30

Ik heb net de foto's bij RbR gekeken en ik moet eerlijk zeggen dat ik best enthousiast ben. Ik ben geloof ik de enige...
Maar wat een lieve koningin met een warm hart, dat straalt ze uit op de foto's! Ook het filmpje bij BB laat dit goed zien.

afbeelding van gambetta

gambetta

dinsdag 28 mei 2019 - 12:43

O, dit is echt potsierlijk en getuigt van weinig respect voor mensen die in een verpleeghuis werken en die verzorgd worden.. Zo naar een verpleeghuis te gaan; ik schrik ervan. Daar doet een 'leuke foto' in schilderij niets aan af en maakt het wat mij betreft helemaal niet weer goed.
Knoopjes van het bovenstuk passen niet, hoed raar scheef op haar hoofd met onverzorgde haren, en een totaal verkreukeld, te kort en te strak zittend pakje. Echt erg vind ik het. Gisteren even snel naar Zwitserland, terug en hup, gauw iets uitzoeken en aan doen of het staat of niet. Te druk, teveel activiteiten hier en daar, en dan geen ruimte en tijd meer hebben even aandacht aan je uiterlijk te besteden. Nee, jammer.

afbeelding van Babs74

Babs74

dinsdag 28 mei 2019 - 12:41

inderdaad, wat een verschil. Neemt niet weg, dat ik geen fan van de hoed ben.

afbeelding van Carolina

Carolina

dinsdag 28 mei 2019 - 13:39

Oh nee, ik ook niet en ook niet van het losse haar en het gekreukelde en te strakke pakje, maar door haar warmte ben ik toch bereid - merk ik - veel door de vingers te zien. Als ik moet kiezen tot een in de puntjes geklede en verzorgde vrouw die wat afstandelijk is of een warme, betrokken, zeer goed voorbereide vrouw die er wat minder netjes uitziet, kies ik toch echt voor het laatste.

afbeelding van NikkiRianne

NikkiRianne

dinsdag 28 mei 2019 - 12:26

Deze foto maakt zeker een hoop goed! Groen staat haar altijd goed,alleen kan ik niet zo enthousiast zijn over het hoedje...

afbeelding van Michel87

Michel87

dinsdag 28 mei 2019 - 11:58

Niet de beste foto. haha ze willen groene shantung, dan krijgen ze groene shantung. Leuk dat ze afwijkt van de standaard combinatie, maar dit kan ze beter!

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 28 mei 2019 - 11:57

Is dit een foto van vandaag? Ben je soms in de war Josine? Ik geloof het gewoon niet.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

dinsdag 28 mei 2019 - 12:10

Twee keer ja ;)

afbeelding van Daan01

Daan01

dinsdag 28 mei 2019 - 13:56

Hahaha

afbeelding van Marly

Marly

dinsdag 28 mei 2019 - 11:53

Laten we het erop houden dat ze haar dag niet had, inclusief een bad hairday. En ach....dat hebben we allemaal wel eens, dit pakje is gekreukeld en gedateerd maar ze mag een keer een foute keuze maken, misschien lang voor haar kledingkast gestaan en dan het verkeerde kiezen! Dan nog het verkeerde hoedje opzetten, gauw vergeten.

afbeelding van Assepoester

Assepoester

dinsdag 28 mei 2019 - 11:50

Oh wat is dit leuk:) Koningin Maxima leest ook mee op MKM en gebruikt MKM ook vaak als archiefkast denk ik...
En de koningin bewaart alles blijkt maar weer eens...
Josine, sorry ik kan nog steeds niet wennen aan de nieuwe reacties volgorde. Vroeger kon je zo fijn en makkelijk de laatste reacties lezen. Nu raak je toch een beetje de kluts kwijt...

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

dinsdag 28 mei 2019 - 13:23

Ik ben er zelf ook nog niet aan gewend, dus ik sluit niet uit dat we binnenkort weer terug gaan naar het oude systeem. Maar elke verandering kost geld (uurloon webdesigner), dus als ik terugga is dat wel definitief. Dus ik kijk het nog heel eventjes aan.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

dinsdag 28 mei 2019 - 13:36

Het pakje is vreselijk het is gekreukeld en het jasje lijkt te strak te zijn. Het trekt aan alle kanten. Ook het rokje zit vreemd.
Het hoedje vind ik er ook niet bijstaan.
Schoenen vind ik ook niks.
De kleur groen staat Maxima wel. Dit om ook iets positief te zeggen.
Wie geeft Maxima advies??? Of krijgt ze wel advies??

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

dinsdag 28 mei 2019 - 11:42

In een woord afschuwelijk. Gekreukt pakje dat te kort is, hoed die er niet bij past en dan ook nog eens piekhaar onder de hoed uit.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 28 mei 2019 - 11:39

Oh nee, dit gewoon een grap! Dit ziet er niet uit alsof ze in de spiegel gekeken heeft.
Zo zet je een hoedje op als je in de feestwinkel iets probeert en grappige foto’s wilt maken.
Pakje is veel te klein geworden

afbeelding van Marja

Marja

dinsdag 28 mei 2019 - 11:35

Het pakje is erg gekreukt, en de hoed past er echt niet bij. Het is net een omgekeerde emmer die op haar hoofd staat.
Erg jammer. Wat wel mooi is dat deze hoed geen grote rand heeft waardoor ze heel bereikbaar is voor de mensen met wie ze gespreken gaat voeren.

afbeelding van Magda

Magda

dinsdag 28 mei 2019 - 11:28

Haha, ze zal wel gedacht hebben, ik zal jullie een slag voor zijn.
Ik ben niet weg van deze combinatie. Lijkt te strak. Hoed niet passend bij dit pakje. En .....helaas....het haar zit slordig. Jammer.

afbeelding van Dahlia

Dahlia

dinsdag 28 mei 2019 - 11:07

Hahaha het is zo lelijk dat ik het gewoon hilarisch vind;)

afbeelding van AR1991

AR1991

dinsdag 28 mei 2019 - 11:05

Na het bekijken van de foto’s en de bewegende beelden moet ik zeggen dat ik niet heel enthousiast ben. Ik vind van alle verschijningen de eerste keer (ook met dat hoedje) het mooist. De hoed van vandaag doet inderdaad gedateerd aan en is wat mij betreft te hoog. Het lijkt bijna een karikatuur. Ik hoop voor de activiteit vanmiddag op een andere outfit...

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 28 mei 2019 - 10:55

Haha, zoals 5 minuten geleden geschreven, zou dit mijn groene keuze niet zijn geweest :)

afbeelding van Carolina

Carolina

dinsdag 28 mei 2019 - 10:51

Op bewegend beeld is het allemaal wat mooier, dit is weer een typische (niet zo heel goede) momentopname. Jammer dat ze haar haar los heeft.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 28 mei 2019 - 10:52

Waar zie jij bewegend beeld dan?

afbeelding van Carolina

Carolina

dinsdag 28 mei 2019 - 12:16

Op twitter, ik meen dat royalblog of fanvanmaxima of blauwbloed een filmpje heeft geplaatst.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

dinsdag 28 mei 2019 - 10:43

Leuk pakje, de hoed vind ik er niet zo bij passen. Ook wat gedateerd

afbeelding van car

car

dinsdag 28 mei 2019 - 10:41

Hahaha is dit een grap?

afbeelding van Elles

Elles

dinsdag 28 mei 2019 - 10:35

Zou zij kijken op de site van MKM en gedacht hebben,oh ja,dat groene shantung pakje heb ik nog! Staat haar goed,hoewel aan de krappe kant,zo op het eerste gezicht.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

dinsdag 28 mei 2019 - 10:43

Haha , misschien wel.

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?