Hare Majesteit Koningin Máxima bezoekt van dinsdag 30 mei tot en met donderdag 1 juni de Socialistische Republiek Vietnam in haar functie van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling. Vietnam ontwikkelt een ‘nationale strategie voor inclusieve financiering’ voor goede, betaalbare en duurzame toegang tot financiële diensten. Hiermee kan de economische positie en ontwikkeling van de bevolking verbeterd worden.

Outfit: Op de eerste dag van het bezoek draagt Máxima een oranje gilet en dito broek van de Zara. We zagen de outfit eerder tijdens een sportwedstrijd. 

Outfit van de Zara: 

Afbeeldingsresultaat voor zara site:modekoninginmaxima.nl

Sandalen van Salvatore Ferragamo:

Afbeeldingsresultaat voor ferragamo site:modekoninginmaxima.nl

Tas van Salvatore Ferragamo:

Afbeeldingsresultaat voor ferragamo site:modekoninginmaxima.nl

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 01 jun 2017 - 15:29

Toch begrijp ik de negatieve opmerkingen over de zonnebril niet. Het is, volgens mij, bekend dat ze snel last heeft van licht, dus draagt ze een zonnebril. Maakt het dan iets uit of dat een grote of een kleine bril is. Moet ze soms op zoek naar een model uit het jaar nul, of haar ogen verpesten zonder zonnebril?
Ik denk dat de mensen waar ze op bezoek gaat, meer belangstelling hebben voor haar interesse in hun werk, dan voor haar zonnebril.

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

vrijdag 02 jun 2017 - 21:10

Orchidee, dat wist ik niet. Nu je het zo zegt staat het me bij dat ze volgens mij last van migraine-aanvallen had. Is voor mij weer een belangrijke les geleerd dat ik niet zomaar over haar moet oordelen..
Nee, als het zo zit dan maakt het natuurlijk niet uit wat de grootte van haar zonnebril is. :) Je hebt helemaal gelijk.

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

donderdag 01 jun 2017 - 14:35

Vind dit haar echt fantastisch staan! Vind het alleen onbegrijpelijk dat ze zich inzet voor kansarmen in deze wereld met een bezield hart en vervolgens grote zonnebrillen draagt. Niet alleen super onpersoonlijk, en dat onderstreept toch alleen maar het jetset-leven? Het stoort me persoonlijk wel.

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 31 mei 2017 - 19:47

Dit is drie keer niks. Slordig haar, oranje pak dat slobbert. En dan die hele rits armbanden....... Hoe wil je over komen bij deze mensen?
Ze snapt het nog steeds niet..... of wil het niet snappen......
Vreselijk!

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

woensdag 31 mei 2017 - 14:42

Wat een mooie outfit! Mooie kleur, leuke sandalen en een mooie tas!
Een geslaagde outfit vandaag!

afbeelding van Gerdien

Gerdien

woensdag 31 mei 2017 - 13:26

De outfit is helemaal des maximas. Een diepe v-hals terwijl je moet bukken lijkt me niet ideaal. Het kleurtje vind ik leuk en de armbanden iets te veel van het goede.

afbeelding van DEP

DEP

dinsdag 30 mei 2017 - 22:35

De kleur van het pak vind ik mooi en passend bij het land. Maar ik ben het met Liz eens dat het witte shirt/ bloesje alleen het geheel mooier maakt. Misschien is het een idee om het gilet lekker kort te maken. Dat staat pittig. De sandaaltjes zien er heerlijk zomers uit.
Ik waardeer Máxima's smaak, maar die tas zou ik nooit in huis willen hebben! Zo kitscherig. De grote armband lijkt in haar arm te prangen, maar als het een kado van de mensen daar was, kan ik haar gebaar alleen maar waarderen.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 30 mei 2017 - 22:08

Die enorme armband vind ik foeilelijk. En verder, tja, ik ben niet snel negatief over Maxima, maar ik vind toch echt de serie armbanden teveel worden. Gewoon gaan afwisselen. En het oranje vind ik ook te fel. En helaas, maar de tas vind ik ook al niet geweldig. Nee, dit vind ik dus samengevat niet mooi.

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

donderdag 01 jun 2017 - 14:39

Vind de armbanden nog niet eens zo erg, maar dat ze zonnebrillen draagt!!!! Dat is toch super onpersoonlijk? Maar goed, ik stop maar met klagen want ik kan er toch niks aan veranderen. Toch vind ik het een raar plaatje dst ze zich inzet voor ontwikkelingslanden, er op bezoek gaat en vervolgens echt HUGE zonnebrillen draagt..

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 02 jun 2017 - 17:51

Hier is Máxima op haar best. De kleur van het pak vind ik geweldig en hoe vaker ik deze outfit zie, hoe leuker ik het vind! Super trendy. De sandalen en tas vind ik echt heel mooi bij deze combinatie, maar inderdaad iets te veel armbanden.
Maar het gaat toch vooral om het goede werk dat ze hier doet.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

dinsdag 30 mei 2017 - 20:53

De keuze voor het pak tijdens dit bezoek snap ik wel!
En verder ga ik het nergens over hebben :-(

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

dinsdag 30 mei 2017 - 19:52

Pfff, de armbanden zijn een beetje too much! Op zich een prima outfit voor een veldbezoek, maar bij een zakelijk vergadering (later op de dag) vind ik het, zeker vergeleken met de andere aanwezig, té casual.

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 30 mei 2017 - 19:17

Ik vind dat tasje nu juist zo leuk! De brede armband hebben we eerder gezien, bij de olympische spelen? Krijgen we nog beelden van het avondprogramma en dus de kleding? Ik de k het niet anders zou er al iets online moeten staan.

afbeelding van zara

zara

dinsdag 30 mei 2017 - 17:55

In het (foeilelijke merk-) tasje zit nog iets van dezelfde goudgele stof. Ik vraag me af wat dat zou kunnen zijn? Sjaal?
Voor de rest vind ik dit pak best leuk voor de gelegenheid. Alleen, er had een betere top onder gemoeten. Zou Máxima de arm'versiering' aan haar linkerpols bij deze gelegenheid cadeau hebben gekregen? Het riempje met mooie gesp, en de zonnebril vind ik leuk! Voor het tasje had ik liever iets gezien van een simpel natuurlijk materiaal als pitriet of sisal of zo, dat had beter bij het gele ensemble gepast.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 30 mei 2017 - 23:01

Ik vind die armbanden die allemaal een relatie hebben met haar kindjes eigenlijk ook leuk zo far far away van hen vandaan.
Die andere klemarmbanden vind ik niet leuk.

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 30 mei 2017 - 17:45

Ik vind alle armbanden mooi (alleen niet links en rechts samen...), (ok, en de zonnebril ook), en de rest (een synthetisch pak met een te korte broek, een Veerkamp-tas en sandalen waar alle voeten reusachtig van worden) ronduit lelijk.

afbeelding van Suus

Suus

dinsdag 30 mei 2017 - 21:34

Ik moet echt hardop heel hard lachen om de term 'veerkamptas'. Ha Ha Ha. Inderdaad een goede omschrijving.

afbeelding van Stijl

Stijl

dinsdag 30 mei 2017 - 17:14

Een onoplosbaar dilemma kennelijk:
Het moet gezien een werkbezoek aan het tuiniersbedrijf een beetje simpel, en misschien ook vanwege de financiële situatie van het land, maar ja, toch niet té: je bent tenslotte koningin:
Goedkope Zara gecombineerd met Ferragamo sandalen, een gouden tas, grote oorbellen, hoeveel armbanden??
Het lijkt dus nergens naar!

afbeelding van Jannie

Jannie

dinsdag 30 mei 2017 - 22:03

Ik snap niet helemaal de status van het bezoek. Kan me voorstellen dat die mensen toch wel geïnformeerd worden dat zij de koningin van Nederland is. En dan is 'downdressen' eerder een beetje beledigend (uiteraard kom je ook niet in een Prinsjesdag-outfit). Maar misschien komt ze daar incognito? Vrouwen in ontwikkelingslanden besteden vaak meer aandacht aan hun uiterlijk dan je zou verwachten, ook als ze weinig geld hebben. Een nette staart en andere schoenen of top had iets meer stijl gegeven.

afbeelding van Jannie

Jannie

dinsdag 30 mei 2017 - 16:56

Is de broek niet een beetje kort? Het is het niet helemaal, het zou iedere willekeurige vrouw kunnen zijn die hier voor werk is. Maar misschien wil ze dat juist ook uitstralen.

afbeelding van marinde

marinde

dinsdag 30 mei 2017 - 16:38

Ik vind het pak geschikt voor een bezoek als dit. Het haar stoort me niet al maakt het weer het er in de loop van de dag niet beter op. Vind al die armbanden aan haar rechterarm wel komisch. Ik zou er nooit voor kiezen maar het past wel bij onze koningin. Kan ze trouwens meteen haar armspieren trainen. Het lijkt me nl. een heel gewicht.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 30 mei 2017 - 15:56

Lekker vlot.
Ik had na t veldbezoek even wat anders aangetrokken voor de vergadering.
Nog genoeg te doen daar qua toegankelijkheid fin diensten. Goede zaak waar ze zich voor inzet.

afbeelding van Liz

Liz

dinsdag 30 mei 2017 - 15:56

Ik vind het pak niet vreselijk (maar ben het eens Mrs Duck dat een witte blouse waarschijnlijk mooier had gestaan), maar ik kan echt niets positiefs over haar haar en haar sandalen zeggen. Jammer, ik heb altijd het gevoel dat Maxima wat moeite heeft met de kleding tijdens deze werkbezoeken omdat ze dan zelf lijkt te vinden dat Natan niet kan en dan een soort mengelmoes van stijlen gaat dragen.

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 30 mei 2017 - 14:39

Ik word hier niet vrolijk van. Lijzige outfit, piekhaar, kleur geeft mij hoofdpijn.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

dinsdag 30 mei 2017 - 13:10

Haar pak kleurt mooi bij de broek van de persoon naast haar ;).

afbeelding van Merel123

Merel123

dinsdag 30 mei 2017 - 12:59

Vaak ziet Maxima er heel stijlvol uit, maar 6 armbanden plus een horloge is te veel van het goede.
Het doet me aan "nieuw geld" denken.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

dinsdag 30 mei 2017 - 12:28

Leuke outfit!!! Jammer alleen van al die dure armbanden. Zo'n contrast met de armoede daar. Ik had ze weggelaten.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

dinsdag 30 mei 2017 - 11:44

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-4554148/Queen-Maxima-Netherlan...

Heel artikel met meerdere foto's. Voor een bezoekje aan boeren en landerijen snap ik dat ze voor casual kiest, ook gezien het klimaat. De kleur matched met die van de mensen, maar ik vind het wel erg fel en monotoon. Ik had het vest weggelaten en een simpele witte blouse en hemdje (voor het doorschijnen) gekozdn. Het haar had ik liever in een staart gezien, door de temperatuur, vochtigheid en haar haarstructuur ziet het er nu extra sliertig en slordig uit. Qua sieraden vind ik al die armbanden overdreven. Alleen die brede bewerkte band was genoeg geweest. Less is more.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 30 mei 2017 - 10:53

Au! Pijn aan mijn ogen... :(

Echt helemaal niks dit...

afbeelding van orchidee

orchidee

dinsdag 30 mei 2017 - 10:34

Volgens mij is het inderdaad later.
Wanneer het vroeger zou zijn, is het daar nu half zes.
Omdat het later is, is het daar nu al half vier in de middag.

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 30 mei 2017 - 11:22

Dank je allemaal voor je reageren,nu is het toch duidelijker voor mij ik tel bij onze tijd vijf uur bij en zo laat is het dan in Vietnam.

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 30 mei 2017 - 09:27

Vanmorgen vroeg aangekomen, het is daar vijf uur later meen ik. Dus geslapen in het vliegtuig (hoop ik voor haar). Bij aankomst doorgevlogen met een kleiner vliegtuig, ca een uurtje.
Ze ziet er goed uit!

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

dinsdag 30 mei 2017 - 13:02

het is daar 5 uur eerder dezelfde tijd als de onze.

afbeelding van Carmen

Carmen

dinsdag 30 mei 2017 - 14:39

-

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 30 mei 2017 - 09:24

Even wat uitleg aub want ik kan nooit zo goed volgen ,als Maxima op 30mei in Vietnam is ,was ze daar dan gisteren of vannacht (met het tijdverschil) of neem men de tijd van ginder over in het verslag ? dat is mij nooit zo duidelijk.

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?