Hare Majesteit Koningin Máxima bezoekt van dinsdag 30 mei tot en met donderdag 1 juni de Socialistische Republiek Vietnam in haar functie van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling. Vietnam ontwikkelt een ‘nationale strategie voor inclusieve financiering’ voor goede, betaalbare en duurzame toegang tot financiële diensten. Hiermee kan de economische positie en ontwikkeling van de bevolking verbeterd worden.

Outfit: Op de tweede dag van het bezoek draagt Máxima een bekende zwart/witte rok van Maje en een nieuwe top. 

Rok van Maje:

Ballerina's van Giuseppe Zanotti:

Afbeeldingsresultaat voor ballerina's site:modekoninginmaxima.nl

Later op de dag wisselde Máxima de top en rok om voor een bekende japon van Natan. 

We zagen de japon vier keer eerder. Van links naar rechts: Máxima op de Antillen, 2011. Máxima in Brazilie, 2012. Máxima in Brabant, 2013. Máxima in India, 2014. Máxima in Vietna, 2017. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 03 jun 2017 - 13:37

Deze blauwe Natan-jurkjes kan ze overal aan. Ik hou er van. Ik zie wat kantigs en een jurkje eronder. Leuk! Schoenen kunnen er mooi bij en ik zie mooie, sjieke oorbellen.
De zwartwitte outfit ziet eruit als zware kleding, van wol of zo, of zoiets. Lijkt mij zo warm daar. In ieder geval, ik hou er niet van, te dikke stof of zoiets. Voor flatjes ben ik allergisch dus daar kan ik kort over zijn.

afbeelding van Maxi

Maxi

vrijdag 02 jun 2017 - 00:24

De zwart-witte kleren vind ik beide erg geschikt voor Vietnam en lekker decent. De ballerina's staan er alleen niet zo bij. Het blauwe Natan-jurkje vind ik een misser: veel te "heupig" en te kort!

afbeelding van Evita

Evita

donderdag 01 jun 2017 - 16:18

De kleding deze reis is niet echt mijn smaak maar ik vind wel dat Maxima deze keer de aandacht vestigt op de reden van haar bezoek en niet haarzelf. Prima, zeer voor de gelegenheid geschikte kleding. Niet behangen met goud en edelstenen maar zakelijk en leuke lage schoenen.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

donderdag 01 jun 2017 - 06:51

Beetje domme vraag, weet iemand d waarom de koning nooit zelf een "lintje" uitreikt? Behalve de militaire Willemsorde. Om geen onderscheid te maken?

afbeelding van Suzanne

Suzanne

donderdag 01 jun 2017 - 06:49

Leuk, maxima draagt wit met zwart jurkje, gedragen in Duitsland!

afbeelding van Carolina

Carolina

woensdag 31 mei 2017 - 19:28

Ik vind die top niet mooi, de rok trouwens ook niet. Het blauwe jurkje vind ik wel kunnen. Vriendelijk dat ze platte schoenen aan heeft, de Vietnamezen zijn een stuk kleiner. En beter voor haar voeten ook natuurlijk. Haar haar zit ongelofelijk....

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

woensdag 31 mei 2017 - 14:49

Maxima ziet er weer netjes uit! De ballerina's vind ik er niet onder passen.
Nog een minpunt is het haar. Ik kan geen scheiding vinden

afbeelding van zara

zara

woensdag 31 mei 2017 - 14:18

De Maje top met aangeknipte mouwtjes vind ik erg leuk staan, maar dan liever op een leuke skinny spijkerbroek. De rok gaat op zich nog wel, maar de gouden flatjes passen er naar mijn mening absoluut niet onder. Die had ze beter onder het kekke blauwe Natan-jurkje kunnen dragen! De 'scheiding opzij' in het haar staat mooi.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

woensdag 31 mei 2017 - 14:14

Onze Koningin ziet er fantastisch uit, maar is toch echt 46 jaar en ja dan gaan bepaalde lichaamsdelen er minder mooi uitzien. Met een panty kun je nog wat redden, maar blote benen verdoezelen niks

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

donderdag 01 jun 2017 - 09:01

Een panty dragen in Vietnam is geen pretje! Té warm en té vochtig daar! Op een missie voor haar werk mag zij zich voor mij wel comfortabel kleden en met blote benen

afbeelding van Gerdien

Gerdien

woensdag 31 mei 2017 - 13:30

Wow de zwart-witte outfit vind ik erg mooi! Het jurkje van natan ook, maar iets te gewoontjes.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 31 mei 2017 - 12:57

De rok is niet onaardig, maar de top past er helemaal niet bij. Inderdaad was een (strakkere) witte top veel beter geweest. Het geheel nu een beetje breed en moeke-achtig.

De ballerina's passen er ook helemaal niet bij, maar ze zijn ZO veel beter dan de platte sandalen van gisteren!

Ook niet de beste keer van het blauwe jurkje. En peeptoes! :(

Ik kan niet enthousiast worden over deze trip...

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 31 mei 2017 - 19:49

Ik sluit mij aan bij jouw commentaar......

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 31 mei 2017 - 12:06

Wat een 'enge ' knieën heeft Máxima te zien op foto Natan jurkje. Ik vind daarom de rok in het zwart wit zoveel lekker. Ik houd van die midi lengte bij Máxima.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 31 mei 2017 - 11:35

Dit vind ik echt een moeilijke rok. Stof oogt grof en zwaar, plooien op onvoordelige plekken, horizontale band onderaan maakt het propperig. Inderdaad, als het moet, dan met een simpele witte top. Maar liever nog gewoon in de winkel laten hangen.

Het jurkje vind ik mooi tot de taille. Met andere woorden: de verticale plooien in het lijfje zijn charmant, de horizontale op de heupen minder. Het jurkje van de mevrouw op de achtergrond vind ik veel leuker. En die armbanden, tja, het zijn er veel, het is een allegaartje, en het past niet bij zo'n madammerig jurkje, maar het is wel echt Maxima. Beetje rebellie moet kunnen.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 31 mei 2017 - 09:22

Wat een leuke sportieve outfit draagt Máxima met de rok van Maje. De ballerina's vind ik niet mooi door de gouden neuzen' maar lijken me wel heel praktisch. Het kanten Natan jurkje blijft mooi, net als de safieren oorbellen. Zie ik het nu goed en draagt ze daar nieuwe schoenen bij?

afbeelding van Sjanine

Sjanine

woensdag 31 mei 2017 - 09:03

De rok van maje heeft een simpele wit bloezende top nodig.. En geen bovenstuk die weer net niet overeen komt met de rok.. Schoenen snap ik ook niet..
Jurkje van Natan blijft mooi!!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 31 mei 2017 - 08:58

Ik vind de Maje outfit typisch Maxima prive.
Ik ben er geen fan van.
Het vrij eenvoudige blauwe Natan jurkje is altijd goed dus hier ook. Dit type kan altijd mee in de koffer.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 31 mei 2017 - 08:26

De Maje rok hebben we eerder gezien tijdens hun privébezoek aan Rome. Niet mijn smaak. De top lijkt grijze randen te hebben maar het zijn dunne, witte randjes dus hij past toch aardig bij de rok. Waarom de goudkleurige schoentjes? Voor bij de armbanden? ;)
Natan jurkje keurig, leuk door het kanten randje dat er onderuit piept. De oorbellen zijn smashing.

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 31 mei 2017 - 08:15

Maxima is mooi gekleed met het kleedje van Natan vind ik ,het rokje van Maje had ik nog niet eerder gezien, ,Het is zowat de trend van de fotosessie op het strand maar dat was een broek.
De top vind ik er nu niet echt heel geslaagd bij .

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?