Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben vanmiddag hun nieuwe werkjaar ingeluid met een nieuwjaarsreceptie voor Nederlandse genodigden. Van de bijeenkomst worden doorgaans geen beelden vrijgegeven, maar het ging er binnen vast minder stormachtig aan toe dan buiten ;-) 


Foto: PPE/Nieboer 

Net als voorgaande jaren droeg Máxima ook dit jaar een bekende outfit tijdens de eerste nieuwjaarsreceptie. Haar japon van gestippelde chiffon kwam eerder in beeld op 17 oktober 2018 en is een ontwerp van de Brits/Indiase ontwerpster Saloni Lodha. 

Afbeeldingsresultaat voor saloni site:modekoninginmaxima.nl

Máxima droeg de jurk op 17 oktober met donkere panty's. Ik ben meer van het team huidskleurige panty's, jullie? 

Afbeeldingsresultaat voor saloni site:modekoninginmaxima.nl

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Hennie64

Hennie64

woensdag 13 feb 2019 - 19:39

Dank u voor de tip. Helaas: het haar van Koningin Maxima op foto 2 en 4, Duidelijk exstentions, ongekampt, zo jammer van het totaalplaatje.

afbeelding van Anna68

Anna68

woensdag 13 feb 2019 - 18:42

Graag attendeer ik iedereen op de site paris match.com/royalty. Iedere dag nieuwe activiteiten van alle royals met hun kleding. Onze koningin staat er momenteel op met 22 foto's in Jordanië in een prachtig camelkleurig ensemble.

afbeelding van Kuifje

Kuifje

donderdag 17 jan 2019 - 12:15

En wat vinden jullie van het pak van Koning Willem Alexander ? En de lengte van zijn broek ? LOL

afbeelding van Dick Jan Peters

Dick Jan Peters

donderdag 17 jan 2019 - 20:54

De broekspijpen zijn gekreukeld, en kruipen een beetje op, maar de lengte is eindelijk van deze tijd ! Ik vind het veel beter dan die te lange pijpen, die als een harmonika in elkaar zakken. Bovendien zijn de pijpen vrij smal, wat het moderne effect nog eens versterkt. Heel italiaans.....zodat je de schoenen beter ziet.

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 16 jan 2019 - 12:08

Ik vind de jurk afschuwelijk, en niet alleen voor Maxima, dat komt door de print die ouwelijk is, ouwelijk voor iedereen eigenlijk.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 16 jan 2019 - 08:16

Geweldig vrolijke foto’s zeg op ppe! Wat een energie en enthousiasme stralen ze uit! Echt leuk! En wat zien ze er toch ook altijd als een eenheid uit, echt ons Koningspaar. Ik vind dat wel heel leuk hoor!
Is toch wel heel anders dan indertijd Beatrix en Claus. Ook in de goede jaren van zijn gezondheid, hij leek altijd een stapje achteruit te zetten, en liet zijn grote liefde op de voorgrond.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

woensdag 16 jan 2019 - 11:57

Die energie en enthousiasme zou ik ook krijgen als ik net in een totaal vernieuwd paleis zou zijn komen wonen, ;)

afbeelding van Dick Jan Peters

Dick Jan Peters

woensdag 16 jan 2019 - 13:19

Dat helpt inderdaad vast wel, dat schitterende Huis ten Bosch ! Maar dat gun ik ze, een koninklijk gezin hoort niet in een villa.......; Ik hoop dat ze er van genieten; (Ik moet wel erg lachen om die opmerking van Hennie 64....)

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 16 jan 2019 - 14:40

Hoezo horen ze niet in een villa?
Trouwens, het gebouw heeft de náám “villa” maar het doet bijna niet onder voor een klein paleis hoor zo groot als het is.
http://www.paleizen.nl/Paleizenbestanden/Images%20paleizen/Nederland/Den...

Ik denk trouwens dat Maxima het niet met je eens is, die zei dat ze met heel veel spijt daar weggingen. Willem-Alexander misschien ook wel.
Ondanks dat Huis ten Bosch ook privéruimtes zal hebben die wat kleiner zullen zijn om het gezelliger te hebben zal dat hele Paleis door hoe groot en officieel het is minder als “thuis” voelen dan Eikenhorst.

afbeelding van Dick Jan Peters

Dick Jan Peters

donderdag 17 jan 2019 - 20:50

Huis ten Bosch is een van de mooiste gebouwen, ook van groot historisch belang, die Nederland rijk is! Het lijkt me niet meer dan logisch, dat het koninklijk gezin daar woont........niet voor niets stelt de Staat het ter beschikking aan de koning....; De Eikenhorst mist nu eenmaal de allure van het Huis ten Bosch, ik denk dat het gewoon een kwestie van tijd is, dat ze zullen wennen, en gaan genieten van dat mooie huis. En ik verheug me al op mooie fotosessies in en rond het huis. Dit alles neemt niet weg, dat ze kennelijk een heel fijne tijd op de Eikenhorst hebben gehad, en wellicht met een gevoel van weemoed zijn vertrokken........

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 15 jan 2019 - 23:29

Een vrolijke jurk. Bijzonder dat ze bij dit jaarlijkse event altijd kiest voor hergebruik.
Ik vind een dunne zwarte panty (10 of 15 dernier) het mooiste staan. En past ook bij het zwarte in de jurk.
En leuke foto met haar haren in de wind!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 16 jan 2019 - 13:46

Ze heeft vast een kam of haarborstel bij zich, en anders ligt er vast wel 1 in het paleis om d'r haren te kammen. Vind het ook niet zo'n probleem.

afbeelding van gambetta

gambetta

dinsdag 15 jan 2019 - 22:55

Lees veel nogal negatief commentaar op de kleding en haren. Ik begrijp niet goed wat er mis is met deze outfit eigenlijk. En hoe houd je je haar goed met zo'n stormwind, niemand van ons toch?

afbeelding van Marjet

Marjet

dinsdag 15 jan 2019 - 22:36

Een feestelijke en vrolijke jurk. Met de donkere panty vind ik hem mooier, vooral ook omdat deze huidskleur niet goed aansluit bij haar tint. Ik denk dat deze jurk niet vlotter wordt met een laars, eerder 'zwaarder'.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

dinsdag 15 jan 2019 - 22:30

De hele foto wordt nu bepaald door de wind. Terwijl ze binnen haar kapsel weer kan (laten) fatsoeneren en de doek weg kan doen. Dat niet het hele land uitgenodigd wordt, snap ik. Maar je zou toch binnen wel even een nette foto kunnen maken en die meteen vrij geven via de RVD. Andere vorstenhuizen doen dit soort dingen toch wat beter.

De jurk vind ik leuk, maar met een lichte panty is het wel wat meer voor Beatrix. Een donkere panty met een mooie pump of laars was wat vlotter geweest.

afbeelding van Mary

Mary

dinsdag 15 jan 2019 - 22:05

Ik vind de vorige outfit veel jonger dan dit.
Zelf draag ik met dit weer liever dunne zwarte panty's met bijv. zwart enkellaarsje met slanke hak. Wat minder hard contrast?
Deze kleur panty combineert zo niet mooi. Ook i.c.m. lengte van de jurk die bij M net op verkeerde plek valt. Vind panty sowieso eigenlijk ook net iets te licht.
Het gaat om totaalplaatje. Ooit had ze een lichte (rose) jurk zonder mouwen met zwarte panty. Wat was ook niet mooi.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

dinsdag 15 jan 2019 - 22:00

Het is een slecht afgewerkte bohemien jurk die niet zo bij Maxima past. Ik verbaas me er altijd over dat de kleine en fijne royals als Letitzia en Rania graag in effen, keurig gevoerde broekpakken rondlopen terwijl die zulk soort kleding goed zouden kunnen hebben en Maxima, Victoria en Madeleine met een grovere bouw en langer in lengte zich in flodderige stofjes, ruches en bloemetjes hijsen. Maxima draagt er wel leuke oorbellen bij een soort zilverkleurige bloem die ik niet herkende. Beatrix in een leuk jasje met ook zilver of wit goud. Haar ring lijkt wel een Zeeuws knoopje.

afbeelding van Elles

Elles

dinsdag 15 jan 2019 - 21:50

Fotoos bij ppe agency gezien,lijkt wel de Maxima,toen we haar voor het eerst zagen in New York.Naturel met die haren in de wind.l

afbeelding van Sjanine

Sjanine

dinsdag 15 jan 2019 - 21:50

Hoe komt het dat zo'n fleurige gekleurde jurk niet goed uit de verf komt?
Te eerste is de donker gekleurde panty beter met weinig denier.
En dan zou ik er leuke kekke laarzen opdoen, met een mooi kort, nauw gesloten jasje!
Zoiets..
De accessories maakt het allemaal veel te klassiek en dat past niet bij de stijl van het jurkje.

afbeelding van Sjanie

Sjanie

dinsdag 15 jan 2019 - 21:40

Leuke kleurrijke jurk ik denk dat ik de voorkeur geeft aan een dunne zwarte panty .

afbeelding van Christal

Christal

dinsdag 15 jan 2019 - 21:36

Leuke jurk, zeker geschikt voor gelegenheid. Omslagdoek ook heel fijn. Zwarte panty heeft mijn voorkeur, maar ach waar gaat het over. De coupe windhoos - heerlijk, ik hou ervan! Ik vind het wel een uitdaging om te beweren dat dat 'niet kan voor een koningin'. Bedoel je dan dat een koningin zich niet dient bloot te stellen aan de elementen? Of moet ze bij windvlaag een helm op?
Spannend hoor:)

afbeelding van Dick Jan Peters

Dick Jan Peters

woensdag 16 jan 2019 - 03:01

Ha ha, nou ik bedoel dat ik eigenlijk vind, dat een koningin er onberispelijk uit moet zien, en zich ook zo dient te gedragen; Zo kennen we Beatrix immers; Maar toch ook mooi dat Maxima zichzelf is, en blijft.....Tijden veranderen, koninginnen ook......En als ik eerlijk ben, vind ik Maxima-hoewel geen perfecte koningin- vaak wel erg charmant en charismatisch

afbeelding van Babs74

Babs74

woensdag 16 jan 2019 - 08:10

'Zo kennen we Beatrix immers'. Is dat de maatstaf voor de looks en het gedrag van Maxima? 2 Verschillende personen kun je niet in 1 (keurs)lijf persen! Inderdaad, tijden veranderen...

Mooie look, maar ben geen fan van deze kleur panty. Haalt het geheel naar beneden, jammer.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 15 jan 2019 - 20:46

Koop een paar hoge zwarte laarzen met retro hak dat maakt het hipper! Huidskleur panties jakkes

afbeelding van Assepoester

Assepoester

dinsdag 15 jan 2019 - 20:37

Wat is deze jurk toch leuk. Een beetje bohemian en toch nog klassiek gestyled.
Maxima straalt weer:) Dat is zo fijn om te zien. Ben zo benieuwd naar morgen.

afbeelding van Jrn

Jrn

dinsdag 15 jan 2019 - 20:35

Misser!
Omslagdoeken zijn echt te erg, maar de koningin is er dol op. Verpest de look compleet.
Alleen met een kopje thee op de bank, zo'n kleedje svp!
Was al geen fan van deze jurk maar nu met vleeschkleurige panties en die zwarte deken geef ik dit een dikke onvoldoende: 4,0. Zo!

afbeelding van Dick Jan Peters

Dick Jan Peters

dinsdag 15 jan 2019 - 20:28

Maxima ziet er fraai uit. Mooie jurk met veel kleur, zwierige volants....en die omslagdoek past er goed bij. Die lichte panties.....tja, het is iets klassieker misschien dan een donker exemplaar, maar dat mag toch best voor deze gelegenheid? En dat wapperende haar......ik ben geneigd te zeggen dat het niet kan voor een koningin......maar als je haar dan ziet stralen pakt ze je toch in, koningin of niet.......!

afbeelding van Molly

Molly

dinsdag 15 jan 2019 - 20:01

Hoop dat ze morgen de jurk draagt die ze bij ontvangst van staatsbezoek van Singapore droeg onder de jas. Ben heel benieuwd hoe die eruit ziet.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 15 jan 2019 - 19:52

Oh nee, juist geen huidkleurige panty, Josine. Daardoor lijkt het opeens en ouwe dames jurk. Maar ze heeft geen ouwe dames haar, haha. Meer een coupe windhoos. Hoop dat ze een kammetje bij zich had....

afbeelding van JokeGram

JokeGram

dinsdag 15 jan 2019 - 19:44

Leuke jurk! Ik kies voor dunne zwarte panty’s erbij met zwarte hoge hakken! En mét de zwarte omslagdoek, die draag ikzelf ook graag over een jurk.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 15 jan 2019 - 20:07

Met je eens, @JokeGram.

afbeelding van NikkiRianne

NikkiRianne

dinsdag 15 jan 2019 - 19:38

Ik kan de lichte panty ook niet mooi vinden...

afbeelding van Suus

Suus

dinsdag 15 jan 2019 - 19:36

Ik vind het met de lichte panty ook niet mooi. Staat oudbollig. Met zwart veel mooier, ook omdat de jurk lange mouwen heeft. Dan is het meer in balans.

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 15 jan 2019 - 19:31

Jakkes, gecombineerd met een lichte panty is dit vreselijk.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

vrijdag 18 jan 2019 - 12:58

Vreselijke jurk doet niets voor Maxima. Maakt haar ouwelijk. Die omslagdoek vind ik ook niks. Net een deken. Jammer

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 15 jan 2019 - 19:30

Super leuk dat ze deze vrolijke jurk herdraagt! Goed keuze voor een gelegenheid als deze. Ik hoop toch zo dat ze wat vaker voor het kapsel met de Franse paardenstaart kiest zoals ze die in Argentinië droeg. Staat haar zo charmant.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

dinsdag 15 jan 2019 - 19:27

Ik word hier niet warm van. Op de een of andere manier toont het ouwelijk. Patroon van de stof gecombineerd met zo'n omslagdoek. Had er een kek lederen jasje opgedragen en hoge laars dan had ik het beeld minder ouwelijk gevonden.

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?