Koning Willem-Alexander en koningin Máxima dineren vanavond met Ban Ki-moon en zijn echtgenote. Voor de gelegenheid haalde Máxima een zijden japon van modehuis Natan uit de kast. De applicaties op de japon zijn vlinders, over de juwelen durf ik nog weinig te zeggen. Hopelijk volgen later vandaag close ups! 


UN Photo/Rick Bajornas

Máxima droeg de japon eerder tijdens de slotviering van 200 jaar Koninkrijk. 

Foto: Jeroen van der Meyde/200 jaar Koninkrijk

Advertentie

Outfit van Natan:

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 20 apr 2016 - 17:57

Ik vind de jurk kinderachtig overkomen, de stof is best aardig maar niet voor zo'n model jurk!

afbeelding van Jannie

Jannie

woensdag 20 apr 2016 - 15:40

Ik vind het model van deze jurk ook niet echt mooi, ik denk dat ik mezelf er 'opgeblazen' in zou voelen. Jammer want de stof en de vlinders, het hele idee spreekt me wel aan :-).

afbeelding van Maxi

Maxi

woensdag 20 apr 2016 - 14:35

Puur gebrek aan smaak: verkeerde kleur jurk, raar model, buik vooruit, scheiding bijna in het midden, teveel uitgroei en te dikke kousen in verhouding tot de stof van de jurk en de korte mouwen. Ik ben alweer huiverig hoe ze Amalia volgende week gekleed zal laten gaan, heel erg vond ik het vorig jaar om haar (toe te staan zich) zo uit te dossen.

afbeelding van Gerdien

Gerdien

woensdag 20 apr 2016 - 20:17

Ik hoop niet dat ze voor de huidskleurpanty 's gaan. Brrrr ... volgende week zal het niet bijzonder warm zijn ofzo. Ik denk dat Amalia zo een beetje haar eigen stijl ontwikkeld heeft.

afbeelding van Gerdien

Gerdien

woensdag 20 apr 2016 - 14:34

Ik heb haar haar eens goed bekeken. Ik vind dat het mooi zit. Normaal ben ik nooit wild van een middenscheiding bij Maxima, maar nu zit het haar wat boller en dat vind ik mooier. Sluik haar met een middenscheiding vind ik niet mooi bij haar staan. Dat maakt haar pinnig, terwijl een zijscheiding haar een veel zachtere uitstraling geeft.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

woensdag 20 apr 2016 - 10:55

Geen mooi plaatje. De panty`s te donker en het model vind ik niet mooi.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 20 apr 2016 - 10:34

Vreselijke jurk. Glimmende vlinders op een glimmende stof die te stijf is voor het model, de mouwen die op een rare manier uitstaan, ruimte boven de borsten en dan weer net te strak in de taille. Dit vind ik een jurk die mogelijk aantrekkelijk oogt op een hangertje maar aangetrokken monsterlijk is. Ik heb ook de associatie met een kinderjurk (al hoop ik dat niemand een klein meisje zo'n stijf geval aan doet waar ze niet in kan spelen). De jurk van het model met de zwarte glimmende vlinders op de zwarte matte (elastische? wollen?) ondergrond, mooi aansluitend, werkt wel! Prachtig! (En dat vind ik maar zelden van Natan...)

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 20 apr 2016 - 10:15

Ik vind de jurk in de zwarte versie zoooooooo mooi!!
De roze vond ik leuk maar nu ik de zwarte heb gezien.......... die is echt chiquer !!

De dikke panty begrijp ik ook niet helemaal, dat Maxima dit zou dragen voor de kou is volgens mij niet aan de orde, ze zou dan ook niet voor een kort mouwtje hebben gekozen !!!

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 20 apr 2016 - 10:12

Dit is niet mijn favoriete jurk; de mouwen en lijfje vind ik eerder bij een kinderjurkje passen. Ook de kleur vind ik niet mooi, maar misschien is de kleur in het echt veel mooier. Misschien was een zomerpanty mooier geweest. Nu oogt het wat zwaar i.c.m. een zwarte panty.
Het haar is mooi. De zwarte jurk met zwarte vlinders vind ik vele malen mooier.

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 20 apr 2016 - 09:41

Ban ki-moon z'n das past beter bij de jurk van Maxima dan die van WA !

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 20 apr 2016 - 09:30

Mooi haar haren verzorgd ,prima zo.
Ik kan me niet voorstellen dat als je de jurk van het model ziet in het zwart met langere mouwen dat je dan deze neemt ,echt een raar model à la Natan .
De zwarte jurk is zeker chique te noemen.
En ik begrijp dat je een dikkere panty draagt omdat het fris buiten is ,maar hier is dat toch vreemd ? Korte mouwen ,veel bloot arm te zien en dan een dikke zwarte panty ,vreemd geheel zo naar mijn idee.
Je doet je zomerjurk aan maar voor de kou een dikke panty ?

afbeelding van Gerdien

Gerdien

woensdag 20 apr 2016 - 09:07

Mooooie outfit! Ben heel blij hiermee.

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

woensdag 20 apr 2016 - 08:41

Mmmmm, aardige jurk, ik ben er niet weg van. Inderdaad is 'kinderlijk' een woord wat ook bij mij opkwam. Die hoge taille, wijde rok en roze kleur! Inderdaad zijn de panty's net iets té zwart hierbij.. Doorschijnende donkere panty's geven meer evenwicht in het totaal. Ik vind zwart volwassener overkomen. Wel een verzorgd plaatje qua kapsel en juwelen zover ik kan zien.

afbeelding van Fina

Fina

dinsdag 19 apr 2016 - 22:18

De jurk in zwart had ik denk ik mooier gevonden.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 19 apr 2016 - 21:39

Ik vond m de vorige keer ook mooi. Nu nog leuker met haar haar. Het zou kunnen dat de panty nu wat dunner is.
Een mooie verschijning!
En altijd gein maken met Ban Kimoon. Jammer voor haar dat hij binnenkort wordt vervangen/opgevolgd.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 19 apr 2016 - 21:24

Raar, kinderlijke jurk met die te hoog vallende taille en die vlindertjes. Ik herinner me dat H&M een Copie had in de kindercollectie

afbeelding van Helena

Helena

dinsdag 19 apr 2016 - 21:15

Paula, ik ben het hemaal met je eens. De jurk flatteert haar niet. Er zijn zijn zulke mooie jurken in haar kast, maar het is wel een mode kleur.

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 19 apr 2016 - 21:02

De jurk is bekend, al een paar keer voorbij zien komen. De korte mouwen vind ik vreemd evenals de vlinders. Het flatteert Maxima niet. Maar de kleur is wel mooi. Panty is inderdaad heel donker, maar dat is elke keer zo geweest. Van mij mag die een stuk lichter en dunner. Toch jammer dat ze weer voor een oud model heeft gekozen, ik zie graag wat nieuwe kleding.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 20 apr 2016 - 09:03

Wanneer heb jij de jurk vaker gezien dan tijdens de slotviering? Naar mijn weten is dit de tweede keer. Eerste keer was tijdens de slotviering eind vorig jaar en volgens mij hebben we hem dit jaar nog niet gezien :)

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 20 apr 2016 - 09:38

Volgens mij is dit de derde keer dat ze deze aan heeft. Maar geen idee wanneer de vorige keren waren. Edit: ik kan ook maar één gelegenheid vinden dat ze hem eerder aanhad. Snap het niet.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 19 apr 2016 - 21:15

Deze is nog niet oud te noemen hoor. Persoonlijk vind ik het een mooi jurkje. En een wat dikkere panty begrijp ik wel met dit kille weer.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 19 apr 2016 - 20:26

Wat leuk deze onverwachte foto's. Ik blijf dit een hele leuke jurk vinden, maar de panty's mogen iets dunner van mij.. Zou natuurlijk ook kunnen dat ze op de foto's veel donkerder overkomen. Het haar zit weer prachtig!

afbeelding van sandy

sandy

dinsdag 19 apr 2016 - 20:24

Waarom draagt ze zwarte pantys? Ik snap dat niet.

afbeelding van Fina

Fina

dinsdag 19 apr 2016 - 22:17

Lijkt mij vrij logisch bij zwarte vlinders.....

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?