Vorige week gaf Josine mij een hele goede tip! Prinses Laurentien droeg met het huwelijk van Prins Jaime en Prinses Viktoria de Bourbon-Parme een jurk van Blacky Dress Berlin (zie een artikel van Josine). Nooit van het merk gehoord. 
 
Tijd om verder te speuren dus naar de kleding van dit merk. Het was een geweldige tip! Ik had me namelijk al zo ongeveer suf gezocht naar een broekpak van Prinses Laurentien, en ja hoor, laat dat nu net een broekpak van Blacky Dress zijn!

Toen ik het bewuste broekpak voor de eerste keer zag bij Prinses Laurentien moest ik wel even met mijn ogen knipperen. Al vind ik het haar niet misstaan. En het is mijns inziens passend voor beide gelegenheden. Alleen moet je haar niet naast Prinses Beatrix op een foto zien staan, die is zo totaal anders gekleed (op zich logisch), dat het best opvallend is.

Het broekpak, wat uit de herfst/wintercollectie 2013/2014 komt, droeg ze voor de eerste keer op 31 januari 2014 bij het Holland Dance Festival. Ze was hier samen met Prinses Beatrix aanwezig. Op 8 april 2014 droeg ze het pak opnieuw, bij het Koningsdagconcert in de Philharmonie Haarlem. 

Ik ben dan ook heel erg benieuwd wat jullie van dit broekpak vinden!

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Foto's Prinses Laurentien met toestemming ©Albert Nieboer, Royal Press Europe - Overige afbeeldingen: Blacky Dress

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van marie28

marie28

maandag 01 sep 2014 - 13:29

Colbert veel te lang en broek te kort ! niet mijn smaak !

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 29 aug 2014 - 19:15

Ja, Blacky Dress is een bekend merk. Betaalbaar ook. Is een heel mooi pak maar zoiets moet je dragen zonder verdere poespas, anders wordt het weer snel te wild en daar heeft Laurentien wel een handje van.
De schoenen op de bovenste foto vind ik heel grappig maar niet bij dit pak. Een paar eenvoudige zwarte pumps is het mooist, net zoals een zwart of eenvoudig creme hemdje eronder. Dus geen glanzende top zoals Laurentien doet en ook geen opvallende oorbellen. Zoals zo vaak: less is more. Maar ik geloof niet dat dat aan Laurentien is besteed. Desalniettemin: ze is en blijft een leuke vrouw.

afbeelding van marinde

marinde

dinsdag 26 aug 2014 - 23:40

Geweldig pak! Wat heeft Laurentien toch veel lef.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 26 aug 2014 - 20:05

Wat een gaaf pak is dit! Chique en toch heel apart! De schoenen die ze op de eerste foto draagt vind ik niet mooi bij dit pak staan, het tweede paar is echt prachtig. Maar een mooie zwarte pump zoals Josine voorstelt lijkt me ook heel mooi staan of een paar enkellaarsjes bij een wat informelere gelegenheid. Ik zie dit pak heel graag terug.
Ook het jurkje van het huwelijk mag wat mij betreft een tweede kans, maar dan zonder de afschuwelijke hoed die ze er bij draagt.

afbeelding van Annelie

Annelie

dinsdag 26 aug 2014 - 18:07

De print vind ik an sich wel leuk, maar niet geschikt voor een heel broekpak. Ook vind ik de lengte van de broek niet mooi en het jasje vind ik iets te vormeloos en te diep uitgesneden.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

dinsdag 26 aug 2014 - 16:15

De combi broek met jasje is teveel van het goede. Alleen de broek met een pittig zwart jasje zou m.i. leuker zijn geweest.

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 26 aug 2014 - 11:50

Ik vind het de print (of is het lichtere stof overtrokken met zwart kant?) mooi. Broekje is cool. Maar colbert van deze lengte met de diepe wijde revers en weinig taillering doet weinig voor haar figuur. En dat wordt benadrukt door de champagnekleurige top. Wellicht was een zwarte top met een v-hals van een materiaal dat niet zo tekent mooier geweest (geen stretch). Maar idee van dit pak vind ik erg leuk, en past ook echt bij Laurentien. Misschien raar om te zeggen, maar ik vind dat Laurentien er altijd 'intelligent' uitzien ; in de zin van modisch maar geen modepopje. En dat is een compliment waard!

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 26 aug 2014 - 10:09

Blacky Dress is toch een heel bekend merk ;) Ik vind de print wel leuk, maar i.c.m. een colbert in dezelfde print vind ik persoonlijk te veel van het goede. De colbert vind ik overigens te lang. Een korte colbert staat pittiger. Het broekje vind ik heel leuk van model en staat pittig. Een effen zwart jasje zou mooier zijn.De schoenen op de eerste foto vind ik an sich mooi maar i.c.m. de print te druk. Een effen zwarte pump vind ikzelf mooier hierbij. Het schoentje op de 2de foto vind ik er wel weer mooi bij :))

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 26 aug 2014 - 20:45

Tja, ik kende het echt niet. Dat is het grappig, ik was vooral gefocust op kinderkleding van Prinsesjes. Josine heeft me echter een beetje aangestoken, en feitelijk ben ik nog maar een half jaar of zo (meen ik) aan het zoeken naar kleding van volwassenen. Op merken gebied kan ik nog heel wat kennis opsteken, dus als je tips hebt, zijn ze welkom ;-) !

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 26 aug 2014 - 10:43

Blacky Dreess is bekend, maar wel heel lastig te googlen. Al snel zoekt google naar 'Black Dress' en krijg je allemaal zwarte jurkjes.

afbeelding van LG

LG

dinsdag 26 aug 2014 - 21:06

As long as you google "Blacky Dress" and not "Black Dress" it's a piece of cake to find it ;-)

afbeelding van Henriet

Henriet

dinsdag 26 aug 2014 - 07:31

Ik heb het idee dat het pak haar wat breder maakt dan ze is? Beide paar schoenen zou ik zo willen hebben!

afbeelding van Maxi

Maxi

dinsdag 26 aug 2014 - 01:06

Mee eens. Volwassen ook.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

maandag 25 aug 2014 - 23:03

Prinses Laurentien heeft zo haar eigen chic, en die staat haar inderdaad heel erg goed !

afbeelding van Imke

Imke

maandag 25 aug 2014 - 22:55

Staat haar uitstekend en past bij haar, ook leuk dat ze het op een bruiloft draagt, dat is weer eens wat anders tussen alle dames die elkaar de loef afsteken in mooie jurken. Beide keren heeft ze de accessoires vrij rustig gehouden waardoor de aandacht naar het pak blijft gaan, ook goed gedaan. En al zijn de schoenen op de eerste foto in mijn ogen niet mooi, toch vind ik het grappig dat ze weer zoiets aparts weet op te duikelen.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 26 aug 2014 - 07:44

Op de bruiloft van Prins Jaime en Viktoria droeg Laurentien niet dit broekpak, maar een jurkje van hetzelfde merk. Ik geloof dat ik het bovenste stukje niet helemaal duidelijk geschreven heb, zal even het een en ander aanpassen ;-).

afbeelding van Imke

Imke

dinsdag 26 aug 2014 - 18:09

Dank voor de correctie, dan had ik het blijkbaar niet goed gelezen.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 26 aug 2014 - 20:43

Dat kan, maar toen ik het na las, zag ik dat ik het ook niet echt duidelijk beschreven had. Daar leer ik mooi weer van ;-).

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?