Catherine, de hertogin van Cambridge, heeft vandaag als beschermvrouwe van de National Portrait Gallery, een tentoonstelling bezocht in het Turner Contemporary in Margate, Kent. 

Aansluitend bracht de hertogin van Cambridge een bezoek een de Resort Studio's in Cliftonville. Een prachtige fotoserie van beide bezoeken is te vinden op de website van Dailymail. De gebruikte screenshots komen uit een video van ITNSource Royal!

Tijdens het bezoek droeg Catherine een witte lange mantel met dierenprint van het merk Hobbs. Deze jurk droeg ze eerder op 13 juni 2013, toen ze hoogzwanger was van Prins George. Catherine doopte op die dag een schip.  

screenshot archief video ©Telegraph

Catherines zwart clutch is van het merk Mulberry, en kostte maar liefst E 446,-.

 

Afbeelding ©Mulberry via Lyst

Catherine draagt haar oorbellen van Kiki Mc Donaught, waar ze oorhangers met parels van Annouska onder heeft gehangen. Deze info en de info over haar clutch: met dank aan What Kate Wore.

Afbeeldingen ©Kiki McDonough en ©Annoushka

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Agnes

Agnes

vrijdag 13 mrt 2015 - 11:48

Wow wat ziet ze er mooi uit, het lijkt op een gewone jurk, maar begrijp uit de reacties dat het een mantel is. Het haar vind ik ook erg leuk. Wat ziet ze er goed uit he na 8 maanden zwangerschap, je hebt vrouwen die ontploffen aan alle kanten (niet vervelend bedoeld) en houden overal vocht vast. En Kate loopt nog lekker op hakken en ziet er stralend uit. Ik denk dat iedereen dat wel zou willen. (Kate heeft in het begin haar portie misselijkheid wel gehad trouwens, daar zou ik niet mee willen ruilen :-)

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 13 mrt 2015 - 07:31

Zo, Prins George van Cambridge is al bijna 9 jaar. Tijd dat hij eens mee gaat met bepaalde activiteiten hihi. Oeps, ik zat er even niet helemaal bij toen ik het typte geloof ik. Bedankt en goed opgemerkt dames!

afbeelding van Abigail

Abigail

vrijdag 13 mrt 2015 - 00:16

Er is een foutje in het artikel geslopen, George werd geboren in 2013 en niet in 2006!

afbeelding van Josephine

Josephine

donderdag 12 mrt 2015 - 17:41

Geweldig wat ziet ze er leuk jeugdig uit.

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 12 mrt 2015 - 16:20

Ik vind het een leuke jurk/mantel. Leuk ook dat ze hem herdraagt.
Haar kapsel en oorbellen vind ik erg mooi!

P.s. TWOR, Catherine was niet in 2006 zwanger van George. Dat was in 2013;)

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 12 mrt 2015 - 11:15

is niet echt een jas denk ik hoor, meer een robe manteau/of blazer jas. beste zoals Maxima die in het rood en camel heeft van natan, of wat ze met koninginnedag droeg dat gele met die zwarte strik langs de hals, daar droeg ze ook een jurkje onder maar vormde wel een geheel.
Of sommige foto lijkt het meer een jurk dan een mantel eigenlijk

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

donderdag 12 mrt 2015 - 11:25

Sorry, maar het is volgens mij echt een mantel (lange blazer, prima, het woord jas was niet goed gekozen, want ik zie het ook als een longblazer) ;). Op diverse plaatsen lees ik wel dat het een 'coat' is, dus geen robe manteau. Ze draagt er een zwarte jurk onder.

afbeelding van Kate

Kate

donderdag 12 mrt 2015 - 10:39

Als je het filmpje bekijkt zie je dat ze ( misschien 2 min op het puntje van een stoel zit) door de galerie heen loopt .de dame die haar begeleidt ook haar jas aan houdt ,dus beetje overdreven om dan je jas uit te doen .
Houdt je een toespraak of ga je er echt voor zitten of sterker nog ,vragen ze of jij je jas niet uit wil doen ,vind ik het een ander verhaal .
Want dat bedoel je toch Carolina ?

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 12 mrt 2015 - 14:00

Ik maakte eigenlijk gewoon een heel klein grapje omdat als Maxima haar jas aanhoudt er hele gesprekken hier aan gewijd worden en nu is er niemand die er een opmerking over maakte. Ik heb het filmpje niet bekeken.

afbeelding van Kate

Kate

donderdag 12 mrt 2015 - 14:21

Haha ,oké.
Op de mode van Maxima wordt natuurlijk tig x zoveel gereageerd ,dus vandaar denk .
En op het filmpje zie je dat het totaal overbodig is om je jas uit te doen -;)

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 12 mrt 2015 - 10:34

Is dit een jas of een robe manteau??
Ze ziet er weer beeldschoon uit, ook haar haar zit erg leuk.

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 12 mrt 2015 - 10:23

Dat ze binnen haar jas (die ik ook erg mooi vind) aanhoudt :-) :-)

afbeelding van Kate

Kate

donderdag 12 mrt 2015 - 09:53

Ook ik vind de jas prachtig .
En prima zo zij hem draagt ,nu zie je Catherine aankomen met een schitterende jas ,meer toeters en bellen in de vorm van kettingen ,armbanden etc vind ik absoluut overbodig .
Zwarte panty kan of laarzen ,maar dat is ook zo standaard op het moment en het is tenslotte ook voorjaar ,dit vind ik helemaal goed.
Hopelijk houdt ze deze stijl vast ,incl jassen met gouden knopen /;) , tenslotte heeft ze dan haar eigen stijl en ze is voorlopig ook nog geen koningin ,daar hoeft ze zich ook zeker niet naar te kleden en dat voelt ze ,mi, perfect aan .

Complimenten !

afbeelding van Annet

Annet

donderdag 12 mrt 2015 - 09:07

Ik vind de jas werkelijk prachtig en inderdaad stukken jeugdiger dan de jassen die ze over het algemeen draagt. Wat mij betreft had ze best een dikke zwarte panty mogen dragen of lange zwarte laarzen. Dan had ze er nog iets jeugdiger/moderner uit gezien.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 12 mrt 2015 - 06:48

War ziet ze er lief uit. Heel mooi. En al zoveel jeugdiger dan die jassen met gouden knopen en ronde kragen.
Ze zou eens een voorbeeld kunnen nemen aan haar de Queen! Die ziet echt altijd fantastisch uit! Prachtige kleuren, een simpel silhouet maar zoo fraai! Denk de best gekleedde queen van dit moment samen met Rania. Echt mooi.

denkndat een beetje meer boho look ook mooi zou kunnen zijn bij Catherine. Iets meer eigen stijl...

afbeelding van Emmy

Emmy

woensdag 11 mrt 2015 - 22:53

Erg leuke jurk, staat haar goed. Deze jurk heeft ook wel pit.
Toch zou ik nog meer pit bij haar willen zien. Hoe ze dat zou moeten doen, weet ik zo 1-2-3 ook niet.
Misschien een opvallendere kleur accessoires? Lastig.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 11 mrt 2015 - 22:40

Sorry, ik heb wat problemen met het plaatsen van foto's. In een andere post heb ik het nog op kunnen lossen, maar hier blijft de foto van de tas links staan. Denk 'm voor 't gemak maar in het midden, want met opslaan gooit ie het steeds weer naar links. Zucht... ;).

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?