Prinses Laurentien was vandaag samen met Jean-Claude Juncker, President van de Europese Commissie, en met andere leden van de Europese Commissie, aanwezig bij de de Conference on the European pillar of social rights: going forward together (de Europese pijler van de sociale rechten).

Foto

Meer foto's klik hier!

Prinses Laurentien droeg een offwhite top (of is het een jumpsuit?) met daarover een oversized mantel in dezelfde kleur. De outfit maakt ze compleet met zwarte accessoires.

Foto

Foto's ©Europese Commissie, Lukasz Cobus

Prinses Laurentien heeft deze mantel en top overigens eerder gedragen bij de presentatie van haar boek 'Nog lang en gelukkig' op 11 mei 2016. Voor meer foto's, klik hier!

Foto

Foto ©Missing Chapter Foundation

Een korte terugblik naar enkele andere activiteiten van Prinses Laurentien! Op 21 december was er een tweet dat Prinses Laurentien bij de Winter Efteling was, waar ze was in verband met de oproep voor een schrijfwedstrijd. Laurentien droeg hier een aubergine kleurige rok met een bijpassende top/jasje.


Ook was Prinses Laurentien onlangs samen met 4 jongeren te gast in Koffietijd voor de Missing Chapter Foundation. Laurentien droeg hier een truitje van Tara Jarmon, waarin we haar eerder zagen bij een activiteit voor de EU en bij een sessie van de Raad van Kinderen voor Tata Steel, toen gecombineerd met een broek met print (vermoedelijk van Natan). In Koffietijd combineerde ze de trui met een zwarte pantalon en zwarte accessoires.

Foto

Foto

Foto

Foto ©Missing Chapter Foundation

Foto

Foto ©Europese Commissie

Foto

 

Wat vinden jullie van deze drie outfits van Prinses Laurentien?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 25 jan 2017 - 08:39

Correctie, het is geen aubergine kleurige jurk maar een rok met een jasje! Ik heb een filmpje gevonden van de Efteling met een oproep voor een schrijfwedstrijd. https://www.youtube.com/watch?v=GrjV6nd-vUA

afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 24 jan 2017 - 12:17

De kleding die Laurentien op deze foto's draagt vind ik haar goed staan, nou nog even d'r haar verzorgder......

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 24 jan 2017 - 12:00

Laurentien ziet er stukken beter uit als voorheen, wat zeg ik: ze ziet er goed uit. Geen rare prints meer maar effen stoffen met wat accessoires. Leuk!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 24 jan 2017 - 08:38

Ziet er allemaal goed uit. Beetje rustiger maakt t mooier. Die zware donkere ketting op dat offwhite had ook nog weggelaten kunnen worden.
Rode jurk en de informele laatste set is af.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 24 jan 2017 - 08:19

Staat haar super allemaal!

Alleen de zwarte Tara Jarmon top met de broek met print iets minder goed gecombineerd. Allebei apart wel erg leuk, maar op de een of andere manier niet geweldig bij elkaar.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 24 jan 2017 - 08:16

Ik vind dat leren jurkje erg leuk! Mag ze van mij wel vaker dragen. De eerste outfit doet weinig voor d'r, maar lelijk vind ik het ook niet. Gewoon neutraal.

afbeelding van Jens

Jens

maandag 23 jan 2017 - 23:10

Lau, wat zie je er goed uit! Zowel de paarse als de of-white combi staan je erg goed. Geen rare frutsels, geen gekheid. Gewoon helemaal goed.
De broek bij je zwarte truitje vind ik iets minder maar staat je goed.

afbeelding van Els

Els

dinsdag 24 jan 2017 - 13:55

Neem me niet kwalijk Jens, maar de Prinses heet voluit Laurentien en hoor je mijns inziens niet met Lau te betitelen.
Ook je en jou vind ik niet passend, tenzij je haar persoonlijk kent. Ik ben zelf niet zo van het tutoyeren van en bij de voornaam noemen van koninklijke personen. Zelfs het journaal heeft het over WA en Maxima. Enige gepastheid in aanspreektitel vind ik zelf toch wel op zijn plaats bij een koning en koningin. Heel ouderwets misschien, maar deze personen hebben een aanspreektitel en zijn niet " je vriendjes van school" (gezegde van mijn vader als ik hem JOU noemde i.p.v. U)

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 24 jan 2017 - 14:19

Het was een grapje Els, excuses als ik je geërgerd heb. Ze heet trouwens Petra.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 24 jan 2017 - 14:56

Haar volle naam is Petra Laurentien maar ja Prinses Petra klinkt niet zo mooi dus werd het Prinses Laurentien!

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?