Prinses Laurentien heeft op maandagochtend 12 december een toespraak gehouden op het jubileumcongres van Expertisecentrum handicap + studie in Cursus- en Vergadercentrum Domstad Utrecht. Het expertisecentrum bestaat 70 jaar en staat tijdens het congres stil bij belangrijke mijlpalen die de afgelopen decennia zijn bereikt. Onder het motto 'bouwen en binden' werd er onder andere gesproken over de betekenis van het VN-verdrag voor de rechten van studenten, het belang van lotgenotencontact en flexibilisering van het onderwijs. Prinses Laurentien is beschermvrouwe van het expertisecentrum.

Outfit:

Prinses Laurentien draagt een zwarte leren jurk, gecombineerd met een eerder gedragen geruite mantel. De leren jurk droeg Laurentien eerder tijdens de presentatie van het boek Mr. Finney en het raadsel in de bomen, op 5 november 2013. De mantel droeg Prinses Laurentien, samen met een bijpassende zwarte jurk met geruite rand, onder andere eerder op 10 november in de Ridderzaal in Den Haag, waar ze samen met Prins Constantijn aanwezig was bij een concert ter ere van het 25-jarig bestaan van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. Laurentien heeft de mantel ook een keer omgekeerd gedragen, een zwarte mantel met de mouwen omgeslagen, waardoor het geruite gedeelte te zien was. Helaas kan ik jullie momenteel niet wanneer dit was.

Haar zwarte pumps met lichte zool zijn van Diane vin Furstenberg.

Afbeeldingsresultaat voor laurentien dvf pumps

Wat vinden jullie van deze outfit?

Foto's met dank aan ©Josee Zwaga

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Foto ©Josée Zwaga

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 13 dec 2016 - 21:16

Leuke outfit, dit past echt bij haar. Nou eens niet to much, alhoewel ik een paar zwarte laarzen nog mooier had gevonden....

afbeelding van Carolina

Carolina

dinsdag 13 dec 2016 - 19:06

Op de schoenen na, die ik vreselijk vind, ziet ze er leuk uit.

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

dinsdag 13 dec 2016 - 19:01

Een leuke outfit!

afbeelding van Margreet

Margreet

dinsdag 13 dec 2016 - 18:46

Jammer, dat ik het jurkje niet goed kan zien. Is het mouwloos of...? Zijn er foto's van?
Ik houd wel van leren kleding. Heb ooit een nep-leren broek gehad...sorry....was er toentertijd zoooooo blij mee! En suède-rokjes en -gilets. Ach ja, vroeger.....
Ik vind dit Laurentien super staan. Niks te kort! Ze heeft zo'n beetje de mooiste benen van al onze royals dus waarom niet? Leeftijd speelt geen rol hierbij, voor mij.

afbeelding van Maxi

Maxi

dinsdag 13 dec 2016 - 16:46

Leuke outfit en ik vind de schoenen mooi en goed staan!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 13 dec 2016 - 16:38

Een echte laurentien outfit die haar goed staat!
De schoenen vind ik too much.
Ze was ook nog in t buitenland met een andere royal.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

dinsdag 13 dec 2016 - 19:48

Ja, Els en Eftichia, (over-de-)knielaarzen zouden hier ook volgens mij uitstekend bij passen ! En Laurentien heeft er net meerdere paren van, in diverse kleuren (en geenszins 'ordinair' !). Met rood in de mantel denk ik dan ook aan die hele mooie rode, waarmee ze ons al een aantal jaren geleden verraste én verrukte : zie de foto ervan in http://www.modekoninginmaxima.nl/mode-maxima-accessoires-mode-laurentien....

afbeelding van Els

Els

dinsdag 13 dec 2016 - 15:09

Helemaal met Trixedo eens. Heerlijke outfit, zou ook prachtig zijn met overknee laarzen.
Houd zelf erg van kleding met leer of leren details. Heb zelf diverse kledingstukken met leer afgezet.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

dinsdag 13 dec 2016 - 14:36

Een van top tot teen heel geslaagde combinatie, vind ik ! Incluis mooie oorhangers !

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?