Vandaag heb ik een topdagje gehad! Ik ben 'op bezoek' geweest bij Prinses Laurentien! Ze was vandaag in de Jaarbeurs in Utrecht, allereerst om de onderwijsbeurs NOT 2015 te openen! Na een vraaggesprek, hield de Prinses een toespraak en opende ze met een druk op de knop de beurs, waarna ze bedolven werd onder een regen van 'confetti'! Erg leuk gedaan!

Ik had me van tevoren opgegeven voor een workshop, die van 10:30 uur - 11:15 uur werd gegeven in een apart zaaltje op de Jaarbeurs. Prinses Laurentien sprak over energie, en in het bijzonder over Waterspaarders. Als veel scholen hier aan mee doen, bespaart dit ieder jaar enorm veel.

Het is erg leuk om te zien hoe gedreven en enthousiast Prinses Laurentien dit doet! Ondanks dat ze Hare Koninklijke Hoogheid voor haar naam heeft staan, is Prinses Laurentien heel erg gewoon. Dat is misschien nog wel het leukste aan haar! 

Prinses Laurentien droeg een erg mooi zwart jurkje, bestaand uit een zwarte top met een wat hoger rokgedeelte. Het rokgedeelte bestaat uit kant met plisséstroken er tussen door. In eerste instantie dacht ik dat een jurkje van Hoss Intropia was, maar helaas heb ik het nog niet kunnen vinden. Het zou natuurlijk ook heel goed een ander merk kunnen zijn, maar ik ben er nog niet achter van welk merk het is.

Als accessoires droeg ze druppelvormige oorbellen en een lange ketting. Verder droeg ze een ring met een grote groene ovaal. De kleur van haar schoenen snap ik niet helemaal bij deze outfit, beige met bruin, maar passen er wel weer wat beter bij als je haar tas bekijkt. 

    

En tja... ook al zijn deze foto's door mij zelf gemaakt, ik wil toch graag aangeven dat overname NIET IS TOEGESTAAN! 

Afbeeldingen ©The World of Royals 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals! 

 

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Wilma

Wilma

donderdag 29 jan 2015 - 00:36

Wat is dit vreselijk lelijk,we hebben het wel over een prinses....voor mij kan dit echt niet....hoe kan een mens dit bij elkaar combineren.....kapsel heb ik ook wel gezien...droog en vreemd gesneden/geknipt....wat is dat toch...

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 28 jan 2015 - 21:50

Leuk dat je meekijkt, dank je wel! Ik denk het eerlijk gezegd niet dat dit Natan is (en ik hoop het eerlijk gezegd ook niet, niet voor jou, want dat zou ik juist leuk vinden, maar ik zie al genoeg royals in Natan, en zie Laurentien er liever niet in, past niet zo bij haar). Volgens mij is het kant anders. Maar waar het wel van is, geen idee. Phase Eight zou ook nog kunnen, werken ook wel met kant, maar kan het ook daar niet vinden.

Waar zij toch al haar kleding vandaan haalt? k Wou dat ik het wist, regelmatig vind ik wat, maar er is ook nog genoeg te ontdekken. Hopelijk komen er nog weer nieuwe merken openbaar! Nogmaals, dank je voor het meedenken, erg leuk!

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 28 jan 2015 - 19:48

Ik vind dit geen jurk voor een volwassen vrouw... hij is veel en veel te kort en het model maakt haar vierkant, met die rare hoge rok. Tja, mooie benen, hippe schoenen, kekke prinses.... klopt allemaal, maar dat kun je toch ook op een andere manier laten zien? Ze lijkt nu op een beginnende puber die uit haar meisjesjurk gegroeid is.

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 28 jan 2015 - 16:21

Wat een leuk jurkje is dit! Alleen vind ik hem wel erg kort.
De schoenen vind ik ook erg leuk, maar ik snap ook niet dat ze ze bij deze kleding heeft aangetrokken. Evenals de tas. Door het drukke kant in de jurk zo ik juist voor een rustig exemplaar gaan...

afbeelding van Agnes

Agnes

woensdag 28 jan 2015 - 11:18

Ik vind het jurkje erg leuk, maar het is helaas wel een beetje kort. De ketting vind ik heeel mooi!! De schoenen op zich zelf ook leuk, alleen niet passend bij de jurk. Soms begrijp ik haar kledingkeuze niet helemaal. Met zwarte pump en een zwarte tas was het plaatje helemaal af geweest. Maar al met al toch een leuke verschijning!

Ik zag ook nog foto's van haar in een fel groene broek, kleurige sjaal en een blauw truitje, dit was ook een evenement van paar dagen geleden. Komt daar nog meer info over? Ik vond het echt een allegaartje, maar misschien dat jij er iets meer zinnigs over te zeggen hebt :-)

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 28 jan 2015 - 16:55

Dat was afgelopen maandag, en ik heb inderdaad in de planning om daar nog over te schrijven. k Was alleen zo enthousiast over 'mn uitje' gisteren, dat ik dat eerst even wilde delen! Maar, voor ik over de groene broek schrijf, wil ik eerst even proberen Victoria in Californië 'te behandelen'. Heb nl al een aantal dagen foto's binnen die ik mag plaatsen, maar het is er nog steeds niet van gekomen.

Ik begrijp bepaalde reactie over het jurkje wil. Ik hoor het vaker zeggen: in het echt is het mooier dan op de foto, en dat vond ik bij deze outfit ook. In het echt leek het helemaal niet zo kort, maar als ik de foto's zie denk ik ook: nogal kort. De stof van haar jurkje vond ik prachtig, en inderdaad zit daar een beigekleurige stof onder.

afbeelding van Sofia

Sofia

woensdag 28 jan 2015 - 10:46

Schattig jurkje maar echt veel te kort voor haar ondanks haar mooie benen.Het lijkt wel of ze alvast jurkjes aan het verzamelen is die haar oudste dochter straks kan door dragen. Prachtige ketting. De schoenen zijn leuk maar de combi met panty en jurk snap ik niet.

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 28 jan 2015 - 10:41

Mooi jurkje, maar weer erg kort. Sorry, maar de schoenen met tas kan ik niet bewonderen bij deze jurk. Korte zwarte laarsjes of pumps had ik vele malen beter gevonden. De ketting vind ik prachtig, maar de oorbellen lijken op parels. Dat snap ik dan weer niet. Het lijkt er op dat alles een beetje bij elkaar geraapt is: ketting, oorbellen , ring . Tja, echt Laurentien.

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 28 jan 2015 - 10:30

Ja schoenen met een blickdichte panty ,heel mooi ,sjiek idd.
Maar zwarte panty in lichte schoenen ,oeps ... Lelijk .

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

woensdag 28 jan 2015 - 10:29

Wat leuk dat je erbij was! Leuke outfit, maar de schoenen en tas vind ik niet zo matchen.
Mooi dat ze zich zo actief voor dit onderwerp inzet!!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 28 jan 2015 - 10:19

Wat een prachtige outfit en wat leuk dat je haar live hebt kunnen ontmoeten. Haar jurkje ziet er erg leuk uit ( had wat mij betreft net iets langer gemogen), maar typisch Lauremtien om er dan weer absoluut niet bijpassende schoenen aan te trekken... Een paar korte zwarte laarsjes had het af gemaakt.
Iedereen die Laurentien ontmoet is enthousiast over haar. Ze is natuurlijk net zo gewoon als wij allemaal, ze is allen maar prinses omdat ze een prins trouwde....

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 28 jan 2015 - 10:13

helemaal niet mijn ding die kledingkeuze
als ze zich nu eens wat minder opvallend zou kleden
die schoenen vallen zo op maar dan in negatieve zin
onder een zomerjurk zou het beter staan

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 28 jan 2015 - 09:47

Wat een leuke outfit, zeg! Echt Laurentien. Prachtige schoenen ook! Alleen niet zo mooi bij de outfit. Maar misschien is ze uitgegaan van de kleur van de tas? Ik vind het heel sjiek en elegant om een dichte panty te combineren met bijpassende pumps. Dit hoeven echt geen laarzen te zijn voor mij.

afbeelding van Carolina

Carolina

woensdag 28 jan 2015 - 09:39

Inderdaad Kate, die schoenen met die panty vind ik ook werkelijk afschuwelijk. Ik vind dat je bij die blickdichte panty's geen schoenen/pumps moet dragen, hooguit in dezelfde kleur, maar liever niet. Draag er maar laarzen/laarsjes bij.

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 28 jan 2015 - 09:39

Weer een echte "Laurentien" outfit. Toch wel mooi die donkere panty, want het rokje is erg kort!!
Op de 7e foto lijkt het of de onderrok bruin is, dat zou de kleur van de schoenen verklaren. Toch vind ik ze niet mooi er bij passen, en de tas, hoewel erg mooi, past er m.i. ook niet bij.

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 28 jan 2015 - 09:02

Erg goed gedaan !
Ik geloof je graag als je schrijft dat ze heel "gewoon" is !
Maar over haar kledingstijl kan ik niet positief zijn .
Behalve dan dat ze zich onderscheid van andere royals vind ik er niks aan .
De schoenen ( vreselijk!) met een zwarte blickdichte panty ,oei !

afbeelding van Trixedo

Trixedo

woensdag 28 jan 2015 - 08:05

Heel mooi, van top tot teen, perfect passend bij Laurentien !

afbeelding van Lisanne

Lisanne

woensdag 28 jan 2015 - 07:28

Idd erg leuk dat je daar was zeg! En wat een leuk jurkje, ik vind 'm echt spr gaaf! Alleen het tasje en schoenen staan er niet zo goed bij, maar de schoenen vind ik wel leuk!
Je hebt er een leuk verhaal van gemaakt, joh! Achtergrondinfo is altijd leuk vind ik!

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 27 jan 2015 - 22:38

Wat leuk dat je ook aanwezig was! Super foto's heb je gemaakt! Echt foto's van een modejournaliste!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 28 jan 2015 - 08:34

Wat een leuk compliment: modejournaliste! Dat ben ik officieel niet, maar ik vind het een enorme eer dat je het zo beschrijft, dank je wel!

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?