Catherine, de hertogin van Cambridge opende vandaag The Clore Art Room. Het is de eerste activiteit van 2015 voor de Hertogin, die inmiddels 6 maanden zwanger is van haar tweede kindje. Catherine werd bij aankomst ontvangen door de kunstenaar Grayson Perry, die afgelopen jaar de Turner-prijs ontving. 

 

De beelden komen uit een video van ITN Source. Deze video is hier te bekijken

 

Catherine droeg een zwart jurkje met kleurige sierrand, van de ontwerper Madderson London, die ook positiekleding ontwerpt. En, zoals zo vaak, was ook dit jurkje binnen no time uitverkocht! De jurk - de Naomi A-line Shift - kostte E 294 in de opruiming.

Ik ben benieuwd wat jullie van dit jurkje vinden!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals! 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van zita

zita

maandag 19 jan 2015 - 22:47

Vreemd jurkje. De flappen zijn niet echt elegant, en die lichte strook onderaan doet het totaalplaatje ook geen goed. Optisch verkort dat erg. De lengte vind ik matig.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

maandag 19 jan 2015 - 13:03

Volgens mij is dit jurkje donkerblauw, en niet zwart. Erg leuk in ieder geval (vind ik althans), alleen de bovenste twee flappen/nepzakken hadden van mij niet gehoeven.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 16 jan 2015 - 20:03

Wat een leuke jurk. Catherine is een beauty en straalt bij dit bezoek. Leuk!

afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 16 jan 2015 - 19:29

Ik vind dit een erg leuk jurkje, maar voor een prinses wel een beetje aan de korte kant.

Leuk dat zij hier ook besproken wordt. Ze is ongeveer mijn meest favoriet prinses en haar kledingstijl vind ik erg leuk. Bijna hetzelfde als mijn eigen kledingstijl;)

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

maandag 19 jan 2015 - 13:13

Met jou eens Annelie, het jurkje is erg mooi en donkerblauw is prachtig bij Kate. Het jurkje is te kort voor haar funktie en leeftijd.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 16 jan 2015 - 11:36

Ah, fijn dat jullie waarderen dat er over Catherine geschreven wordt! k Vind haar kledingkeuze ook wel de moeite waard om over te schrijven. Ze slaat niet vaak de plank mis, al is ze juist daardoor misschien ook wel weer voorspelbaar. Overigens ben ik niet per definitie degene die over Catherine schrijft, al hoop ik het wel vaker te gaan doen. Mijn eerste prioriteit voor deze site blijft Laurentien, met af en toe een uitschietertje naar Nederlandse kinderen of een andere (Nederlandse) prinses. Dus mocht je ergens graag iets over lezen of zien, laat het gerust weten. Je mag het gerust mailen naar theworldofroyals©hotmail.nl, of evt via de contactgegevens op deze pagina.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 16 jan 2015 - 14:38

Leuk dat je ook af en toe over Catherine gaat schrijven. En inderdaad, ze slaat niet vaak de plank mis. Dat in tegenstelling tot onze Maxima, die er ook geweldig uit kan zien maar toch ook wel heel vaak niet (vaak rommelig en 'too much'). Om over haar kapsel ( of het ontbreken daarvan) maar niet te spreken. Wat dat betreft kan ze nog veel van Catherine leren!

afbeelding van Marleen Dreesens

Marleen Dreesens

vrijdag 16 jan 2015 - 08:41

Ik vind dit een mooi, bijzonder jurkje. Het is eens iets verrassender dan de altijd voorspelbare, maar wel mooie, stijl. Catherine verrast mij minder dan Maxima. Bij Maxima ben ik altijd zeer nieuwsgierig wat ze zal dragen. Dat effect heeft Catherine niet op mij. Ze is natuurlijk wel een mooie vrouw met schitterend haar.

afbeelding van juliette

juliette

vrijdag 16 jan 2015 - 08:29

Heel erg leuk , het staat haar echt .
De haren , panty en schoenen passen er ook zeker bij .
Leuk dat je ook voor Catherine hebt gekozen.
Zij kan ook zo lekker normaal bij en ze kleed George ook zo lekker schattig , in die Engelse pakjes en dat snoetje steelt hij helemaal de show

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 15 jan 2015 - 23:30

Dit jurkje vind ik een van haar mindere outfits. Niet dat het echt lelijk is, maar ik vind er gewoon niet veel aan. Voor de rest is ze een plaatje, zoals gewoonlijk.
Normaal gesproken vind ik haar kleding, look en stijl bijna altijd mooi, dus leuk dat er ook aandacht wordt geschonken aan Catherine!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 15 jan 2015 - 22:33

Heel leuk jurkje!!!

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 15 jan 2015 - 22:12

Leuke jurk en staat haar goed. Het haar zit, zoals altijd , prachtig.

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?