Gisteren ging het Staatsbezoek van Tunesië aan Zweden van start! Kroonprinses Victoria droeg de lichtblauwe jurk van Seraphine, die ze eerder droeg tijdens het officiële bezoek aan Colombia en Peru. Daar overheen droeg een feller blauwe mantel van Seraphine. Deze nieuwe mantel is speciaal voor haar gemaakt. Een vergelijkbare mantel is te zien in de collage hier onder.

De Zweedse Kroonprinses koos overigens ook voor een nieuw paar schoenen. Ze ondersteunde hiermee de nieuwe schoenenontwerper Victoria Senkpiel. Deze kersverse ontwerper maakte haar debuut op de Stockholm fashion week in augustus 2015. De schoenen van Kroonprinses Victoria zijn gemaakt van suède/leer in 2 kleuren grijs. De zool is felblauw, in dezelfde kleur is Victoria´s mantel. Ze zijn te koop voor E 490,-.

Vermoedelijk is Victoria´s donkerblauwe fascinator van Malinda Damgaard.

Kroonprinses Victoria droeg gisteravond tijdens het Staatsbanket ter gelegenheid van het Staatsbezoek van Tunesië, een donkerblauwe galajapon van het positiekledingmerk Tiffany Rose. Een bekend merk, want ook Prinses Madeleine droeg hier enkele galajurken van. Qua juwelen droeg ze onder andere de Baden fringe tiara!

Na even verder zoeken kwam ik er achter dat Prinses Madeleine exact dezelfde galajapon droeg, tijdens een bijeenkomst van de Zweedse Academie in 2013! 

Het is echter niet helemaal zeker of de beide dames dezelfde jurk dragen (al vermoed ik van wel!). De jurk is namelijk nog steeds te koop, en ik vraag me af of Prinses Madeleine en Kroonprinses Victoria dezelfde maat hebben. Al zou dat met een galajurk misschien niet zoveel uitmaken. De jurk is (voor de zwangere liefhebbers!) te koop via deze link! Ook op twitter gaat al druk rond dat Victoria de jurk van Madeleine geleend heeft!

Afbeeldingen ©Seraphine, ©Tiffany Rose, screenshots, ©Victoria Senkpiel.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

zaterdag 07 nov 2015 - 00:20

Bij rtl4 was er altijd zo'n kapper, die zei (en deed) bij zo'n make overprogramma tegen dames met mooi lang haar en het altijd in een staart of knotje dragen: 'ik knip het af!' Ik snap dat wel.
Die voorspelbare knot verveeld. Doe eens wat leuks met je mooie haar zou ik zeggen! Bijvoorbeeld een zijwaartse staart als je het toch enigszins vast wilt.

afbeelding van Mary

Mary

vrijdag 06 nov 2015 - 19:43

Nog eens bekeken.. Vind´ ´m bij Victoria toch mooier staan. Zij heeft blauwe ´ceintuur´ om. Madeleine zwart.
En Madeleine ´s haar lijkt hier lichter dan het is. Dit soort blauw past officieel mooier bij donker haar.
Ja, ik ben eruit. De combinatie met zwarte ´ceintuur´ vind ik (iets) minder mooi.

afbeelding van juliette

juliette

vrijdag 06 nov 2015 - 18:05

Heel mooi!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

donderdag 05 nov 2015 - 21:39

De blauwe mantel had wat vlotter gekund, jurkje blijft leuk, mooie aparte schoenen maar de zwarte fascinator vind ik er niet mooi bij. De blauwe avondjapon vind ik prachtig! Koningin Silvia ziet er ook heel mooi uit, wat een pracht en praal, heerlijk om naar te kijken, de heren hebben ook hun best gedaan!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 05 nov 2015 - 21:18

Goede blauwe jas. Perfecte lengte.
Blauw is goede kleur voor Victoria.
En mooie bijpassende oorbellen?

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 05 nov 2015 - 20:25

Mooie jurken hoor. En inderdaad, wat een pracht en praal, enig om te zien.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

donderdag 05 nov 2015 - 19:20

Ik twijfel overigens of het lichtblauwe jurkje van Victoria tijdens dag 1 wel hetzelfde is als in Peru/Colombia. Het lijkt me iets donkerder. Maar dat kan natuurlijk ook een verschil in lichtval zijn.

afbeelding van Mary

Mary

donderdag 05 nov 2015 - 18:31

Prachtige jurk! En juist leuk dat ze zo´n mooie jurk aan trekt die haar zus ook gedragen heeft. Geef ze is ongelijk! Staat haar prachtig. Koningin Silvia zag er ook super uit. Geheel geeft prachtige plaatjes!

afbeelding van Lisanne

Lisanne

donderdag 05 nov 2015 - 18:20

Ik vind deze avond jurk Madeleine beter staan, Victoria krijgt er zo'n breed gezicht van,waardoor ze er ouder uit ziet. komt waarschijnlijk mede door haar kapsel.
Het pakje vind ik een beetje stijf staan. De mantel zit bovenaan ook niet echt als gegoten... Maar de jurk vind ik wel erg mooi!

afbeelding van Els

Els

vrijdag 06 nov 2015 - 15:33

Ik dacht ook gelijk de avondjapon staat Madeleine beter . Waardoor dat komt, geen idee, hij lijkt bij Victoria veel bloter over te komen dat bij Madeleine.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 05 nov 2015 - 17:43

Wow er is flink uitgepakt met t staatsbanket. Heerlijk al die echte glitter en glans!
Hoop dat we in NL ook weer snel een inkomend staatsbezoek krijgen...

De blauwe eveningdress staat beide prinsessen schitterend!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

donderdag 05 nov 2015 - 19:14

Prinses Sofia is in Afrika voor de viering van het 5-jarig bestaan van Project Playground. Sofia is erevoorzitter geworden van haar voormalige project, en het project valt min of meer onder koninklijke bescherming. Activiteiten voor het project worden nu geregeld aangekondigd op de officiele agenda van Kungahuset.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

donderdag 05 nov 2015 - 14:53

Omdat ik nu eerst mn zoontjes op moet halen op school, blijft er even een poosje alleen tekst staan. De foto´s/beelden en ook de info van de kleding van dag 2 heb ik wel (opnieuw Seraphine, rood jurkje), maar dat moet even wachten tot straks!

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?