De Luxemburgse Prinses Claire droeg tijdens het Te Deum op Nationale Feestdag - zoals eerder gemeldt - een rode jurk met witte stippen van Dolce & Gabbana. 

Vanavond vond ik echter ineens de jurk die ze droeg tijdens de officiele ceremonie die 's ochtends werd gehouden! Haar lichblauwe jurk is van Elie Saab. De jurk komt uit de collectie van 2012.

Afbeeldingen ©Elie Saab, screenshots livestream ©RTL.lu

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van jeannine

jeannine

maandag 29 jun 2015 - 10:10

ik denk niet dat Claire een streepje voor heeft maar deze site word meestal gevolgd door mensen die voornamelijk in Maxima geintresseertzijn de andere op de 2de plaats

afbeelding van Carolina

Carolina

zondag 28 jun 2015 - 20:00

Ik vind de verhoudingen van het jurkje niet goed. Te kort, te blouserig bovenin en wat mij betreft klopt het totaalplaatje niet. Grappig, want als Maxima dit jurkje zou dragen zouden we tenminste 8 pagina's met negatieve commentaren kunnen lezen. Claire heeft blijkbaar een streepje voor.

afbeelding van marinde

marinde

zondag 28 jun 2015 - 20:27

Hahaha, mooi gezegd. Het valt me vaker op dat Máxima streng beoordeeld wordt in vergelijking met andere koninginnen/prinsessen. Ik denk niet zozeer dat Claire een streepje voor heeft. Ik denk wel dat we er slecht tegen kunnen als iemand 'van ons' haar kop boven ons maaiveld steekt. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. En wij bepalen wel wanneer het té gek wordt. Tja, we hebben nu eenmaal een calvinistische volksaard.....

afbeelding van Mary

Mary

zondag 28 jun 2015 - 19:27

Mooi jurkje, alleen de kleur en de stof al. Of Claire diegene is die het ´t beste staat weet ik niet. Waar het aan ligt weet ik niet precies. Misschien door de manier waarop ze haar heeft zitten.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 27 jun 2015 - 15:55

Ik vind het blauwe jurkje van Claire van Elie Saab prachtig, maar wel te kort voor haar. Dat komt omdat ze zo lang is. Toen ze bukte om de bloemen van het bloemenmeisje aan te pakken, bukte ze aardig ver voor over, en toen kon het echt nog maar net (oftewel, het scheelde niet heel veel of je zag haar ondergoed). Een andere mogelijkheid was natuurlijk geweest om een beetje door de knieën te gaan ipv te bukken. Met het zitten (zoals op 1 van de foto's te zien is) was de jurk juist helemaal niet te kort.

Wat mij betreft kan Claire nog wel wat leren over hoe je je het beste kunt kleding als prinses. Zo heeft ze ook al diverse jurken gedragen die veel te laag uitgesneden waren. k Zal nog wel eens een log plaatsen over meer kleding van haar, want er zit ook echt mooie kleding bij.

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 27 jun 2015 - 17:33

Ja, lijkt me leuk!

afbeelding van Marije

Marije

zaterdag 27 jun 2015 - 19:56

Lijkt me inderdaad leuk!

afbeelding van jeannine

jeannine

zaterdag 27 jun 2015 - 14:18

een zeer mooie jurk van Elie Saab ik vind de kleur en model zeer mooi echt geschikt voor Luxemburg want het weer is daar ok altijd afwachten en als je felle kleuren hebt op een bewolkte dag vind ik dat niet zo super maar dit kan altijd licht genoeg voor met mooi zonnig weer en mistig blauw voor als het regent of bewolkt is

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 27 jun 2015 - 08:40

Wat een prachtige vrouw is prinses Claire toch! En wat een mooi geraffineerd jurkje van Eli Saab!
Dat mag ze vaker dragen!
Leuk dat je de Luxemburgse familie zo in de spotlights zet!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 27 jun 2015 - 09:53

Dank je wel! Juist rond Nationale Feestdag is dat erg leuk, omdat ze dan nogal veel te zien zijn. En dit jaar natuurlijk extra leuk omdat alle 5 dames aanwezig waren!

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?