Erg leuk dat je ruim 5 jaar na het vrijgeven van een officiële foto nog de kleding kunt vinden op internet! In 2009 werd deze foto van Prins Constantijn en Prinses Laurentien vrij gegeven door de Rijksvoorlichtingsdienst.

Via een tweedehands site kwam ik het jurkje tegen! Althans, deze versie is heel iets anders. Laurentiens jurk heeft aan de voorkant knoopjes en rimpels aan de bovenkant. Het jurkje van Gerard Darel via de tweedehands website Vestiaire, heeft geen knoopjes aan de voorkant en een rimpeling vlak boven het bruine gedeelte. Maar als ik het model en de stof zie, twijfel ik er niet aan of het jurkje van Laurentien is van dit merk. 

 

Laurentien koopt dus al minimaal 5 jaar kleding van het franse merk Gerard Darel. Op deze foto hebben Constantijn en Laurentien hun kleding ook erg mooi op elkaar afgestemd. Ik vind het een prachtig paar, ze stralen op de foto!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals!

Afbeeldingen ©Gerard Darel (via Vestiaire), Foto ©Rijksvoorlichtingsdienst

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Annelie

Annelie

dinsdag 25 nov 2014 - 16:32

Wat een leuke foto! Ze staan er leuk op!
Het jurkje is niet mijn favoriet, maar het is wel leuk dat je hem hebt kunnen vinden op internet;)

afbeelding van aaltje

aaltje

dinsdag 25 nov 2014 - 15:45

Hele leuke foto.... ze kijken leuk verliefd allebei...

afbeelding van Agnes

Agnes

dinsdag 25 nov 2014 - 14:35

Wat een stralend paar! Mooi plaatje!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 25 nov 2014 - 22:49

Ja mooi he, zo stralend! Ik geloof ook echt dat ze nog altijd dol op elkaar zijn.

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?